pomoc
Vložil(a): luci1710, 27. 10. 2016 13.08
dobry den maminky je to uz skoro dva roky co sem zustala se synem sama tehdy mu bylo 5 mesicu kdyz nas jeho otec opustil. Horsi je ze me opustil kuli moji o 2roky mladsi sestre ktera do te doby byla moji nejlepsi kamaradkou ve vsem sem ji pomahala stala pri ni a ona mi vrazila kudlu do zad. mam nyni noveho pritele ale porad se s tim nijak nedokazu vyrovnat porad mam v myslenkach jeho a ji nemate nektera podobny problem jak ste se s tim vyporadala? dekuji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 27. 7. 2017, 14.19
to je tedy velký podraz, ztratit manžela i sestru zárověň, ale nejlepší lék je čas a neužírat se tím, tím se zloba jen prohlubuje
Fuga, 19. 1. 2017, 18.41
čas je asi nejlepší lékař, ale jen ta představa je hrozná. Štěstí, že mám bráchu ( to berte s nadsázkou)
To zní jako příběh z nějakého románu. Těžké radit, jsem ráda, že mám jen bratry. Před lety mě můj tehdejší přítel podvedl s moji kamarádkou, ale smířila jsem se a tím časem. Takže asi i u Vás chce vše čas, jen mi nepříjde fér vůči Vašemu novému příteli nemít dořešený předešlý vztah.
Rulficka48, 27. 10. 2016, 21.48
Být tebou, tak bych se s tím svěřila spíše nějakému odborníkovi..
Rulficka48, 27. 10. 2016, 22.07
A co třeba tvá maminka?
k.o.r.i.n.e.k, 27. 10. 2016, 19.02
Tak to bohužel neporadím, jelikož jsem nic takového nezažila ... ale v případě, že byste měla velké psychické potíže zkuste si promluvit s odborníkem
rodinka, 27. 10. 2016, 17.05
To je strasny,vubec se vam nedivim ze jste neodpustila,takovy podraz fakt nechapu,zijte a treba casem to odpusteni prijde samo a kdyz ne,tak si to hlavne pak nevycitejte.Zijete jenom jednou !!!!!!