Přispíváte na dobročinné účely/charitu?
Vložil(a): LucieS, 19. 12. 2020 19.51
Brouzdám si tak po netu a dneska na mě vyskakují hodně stránky, které se zabývají dobročinnými účely. Tak mě tak napadlo. Přispíváte na něco? Případně jaká oblast je vám blízká? U mě vítězí ochrana přírody, ale dnes mi zaujal projekt, který kousek od nás vykupuje asi dva hektary pole, kde je nyní řepka a chce to pole předělat na zeleninové záhony, o které se starají mentálně postižení lidé. Přišlo mi to jako fajn nápad. Spojení zlepšení přírody + zaměstnání postižených lidí.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Kateřina Fárová, 28. 12. 2020, 19.42
Přispívám, ale nepřeháním to.
LucieS, 27. 12. 2020, 10.41
Já to mám v hlavě nastavené zase jinak. Asi budu hnusná, ale... na světě je přelidněno. Naprostá většina lidí se o sebe dokáže sama postarat, příroda ne, naopak lidé ji ničí. A co si budeme povídat - velká část matek v nouzi si za to může sama - výběrem partnera. Ale je dobře, že každý to má nastavené jinak a vlastně se tak pomáhá skoro všude, kde je potřeba.
Karolina97, 24. 12. 2020, 20.03
Přispívám jen na Jedlickuv ústav, ale je to asi i tím, ze mého ex přítele bratranek je v Jedličkově ústavu. Jinak nepřispívám.
Furciferka, 20. 12. 2020, 20.35
Mám na účtu nastavený trvalý příkaz a každý měsíc posílám 250,- Kč na účet Člověka v tísni. Už asi od roku 2007.