Proč nemohu otěhotnět?
Vloženo: 5. 4. 2016 19.17
Snažíte se otěhotnět už několik měsíců a stále marně? Proč se vám nedaří? Příčin může být mnoho a nejen na vaší straně.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Aneta Jiřičná Bendiková, 12. 1. 2021, 11.47
toto jsem řešila 2x
Žofinka, 24. 6. 2018, 19.19
Naštěstí u nás v pohodě, ale spousta kamarádek s tím bojuje
Aliisha, 24. 12. 2017, 7.19
Nám to trvalo několik let, ale psychika byla Ok. Manžel mi hodně pomáhal. Jsem ráda, že zadařilo a znovu bych vše podstupovat nechtěla.
Mygara, 20. 3. 2017, 20.16
těch příčin může být tolik, až z toho jde hlava kolem
Fuga, 13. 2. 2017, 13.07
u mě hrála roli psychika hlavně u druhého po 3 zamlklých těhotenstvích
Petra Schoberová, 8. 9. 2016, 15.11
My to řešili jen na začátku co jsme se o miminko začali snažit, měla jsem po vysazení HA hodně nepravidlenou MS a po každé sem si myslela že už a nic několikrat jsem navstivila svého tehdejšího gynekologa, na první navsteve jsme si dobře popovídali, zeptal se mě jak dlouho se snažili atd atd, pak mě ujistil a řekl že po pul roce dalším udelame vysetření mě i partnera a popřípadě zkusíme uměle,rekl mi že vzhledem k me postave to bude obtížnější ale ze to zvladneme, odchazela jsem plna dobrých dojmu.. Na další návsteve už to tak vesele nebylo, to po mě pomalu štekal at na díte zapomenu ze sem tlusta a že ani normalně a ani umele že se nepovede a ze se s tím muzu rozloučit atd atd.. byla jsem zrala tak na psychiatrii.. No, jeste nejakou dobu me kazda reklama s miminkem a každy kocarek co jsem potkala rozbrecel, pak sem se na to vykaslala, MS sem prakticky nemela, takže sme nic neresili ... Proste sme si uzivaly zivota.. Asi rok na to jsme se stehovali, no a ten rok v rijnu jsem zjistila ze jsem tehotna (MS jsem nemela 8 měsicu tak je nase mlade asi ze dvou spermii :D ).. A bylo to, takže opravdu psychika udela neskutečne moc a asi opravdu nejlepší je se na to proste vykaslat ..Celkove nam to trvalo tri roky