S dcerou poprvé u gynekologa
Vloženo: 29. 5. 2019 10.44
Kdy je potřeba s dospívající dcerou navštívit gynekologa? Dozvíte se vše podstatné o přípravě k lékaři!
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
josefinabauerova, 30. 1. 2023, 20.17
Ve vší úctě k autorce, musím říct, že prezentovaný postup je dost zpátečnický, naopak většina gynekologů Vám dnes řekne, že stačí aby se dcera na první gynekologickou prohlídku dostavila až po zahájení sexuálního života. Neznám téměř nikoho, kdo by byl v 15 na první gynekologické prohlídce, v 15 možná tak obeznámit, aby o tom dívenka věděla, že je to do budoucna nutné v rámci prevence.
Aneta Jiřičná Bendiková, 29. 12. 2020, 18.22
dceru nemám,ale má 18 letá ségra,je jako moje dcera,děláme spolu cokoliv,kdykoliv se mi ze vším svěří a na první gyn. prohlídku jsem šla s ní.a bylo jí myslím 16.
Mygara, 12. 8. 2019, 6.41
Když není problém, tak bych ji nenutily chodit v 15
Fuga, 2. 8. 2019, 15.33
Uvidím jak to udělám ale myslím že to nechám asi i na ní
evaevik, 1. 7. 2019, 15.44
Tak to se nás zatím netýká.Ale až to příjde,tak holt pořádně vysvětlíme.I to patří k životu.
Katka, 10. 6. 2019, 12.20
Proč zrovna v 15 letech? Já byla pár dní před 18. narozeninami pro antikoncepci, jinak bych tam nešla. Pokud jsem zdravá, nechodím k lékaři. O tom jestli moje dcera půjde nebo nepůjde na gynekologii si rozhodne sama. Dítě není majetek rodičů, je to samostatná a myslící osoba, která má právo na vlastní názor a život ;o) Samozřejmě myslím, dceru, která bude bez obtíží. Ale jako vzít 15letou za ruku stylem a teď půjdeš na gyndu, protože jsem řekla, mi přijde jako porušení důvěry mezi matkou a dcerou. Existují i matky, která preventivně dceři nasadí HA v 15 letech, pro jistotu
zuzkagodarova, 1. 6. 2019, 9.54
ja som bola u detskeho ked som mala asi 8 a bola som sama vo vnutri, potom uz klasicly az v 19
patricia077, 31. 5. 2019, 8.03
Já osobně jsem byla poprvé sama asi v patnácti letech dcera je ještě malá takže zatím neřeším