Sauna do domu

zobrazeno 1612×

Vložil(a): IvčaSemi, 20. 10. 2020 12.02

Co si holky myslíte o tom mít saunu v domě. Nevíte někdo jakou to má spotřebu a zda je reálné to zrealizovat ? Jestli tu někdo takový je, tak mohl by mi nastínit na kolik to tak přijde ?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Misacek, 25. 4. 2022, 20.08

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat... My jsme se letos domluvili, že když na zahradu nedáme bazén, tak že zvolíme vířivku. Ten marimex je taky nabízí. Máte od nich někdo? Jak jste spokojeni?

Alexx, 31. 5. 2022, 19.30

No a koukala ses na nabídku marimex? Oni ty vířivky mají a co jsem se dívala, tak mají hodně široký výběr a taky docela dost veliké cenové rozpětí, takže si myslím, že si od nich vybere každý.

KytkovaGita, 17. 12. 2020, 22.15

Noo, já už nad tím přemýšlím, je tak dlouho karanténa, nedávno jsme vybavili dům o posilovnu a cvičící stroje a tohle není špatný nápad.

IvčaSemi, 29. 10. 2020, 9.24

No jsem teď na rozpacích jestli jít do infrasauny nebo finské .. je mezi nimi nějaký velký rozdíl ?

Sonia, 28. 10. 2020, 21.53

Myslím si, že je to super věc. Osobně je to forma relaxu a vždycky si tam neuvěřitelně odpočinu. Sice máme takovouhle malinkou, ale je to k nezaplacení to mít přímo doma www.marimex.cz/infrasauna-marimex-trendy-3011-l-2017/. A co ještě tak vol raději infrasaunu než finskou

Nikoll, 28. 10. 2020, 13.36

Já jí chci moc sousedi mají v paneláku infrasaunu v ložnici a úplně super mají jí už možná dva roky, tak pořád hučím do manžela abychom si jí do domu pořídili

V007A, 26. 10. 2020, 13.33

Já si myslím, že pro toho, kdo se rád saunuje, tam super. Já bych měla jediné strach z toho, že se mi zaklapnou dveře a zůstanu tam.

Zdeňka S., 25. 10. 2020, 14.33

Já bych ji doma nechtěla protože nesnáším horko , no pokud tam někdo chodí pořád, tak spotřeba bude asi velká...

IvčaSemi, 24. 10. 2020, 21.02

Nevíš od jaké značky si ji pořídili a jak probíhala montáž ? On totiž někdo to nabízí a někdo ne a já mám trochu strach, abychom to s mužem dali dohromady. A tu spotřebu by si taky nevěděla ?

LauraI, 27. 10. 2020, 19.58

No mají tady tuhle a ta má spotřebu jako žehlička, což si myslím, že na takové dělo je to hodně přijatelné www.marimex.cz/finska-sauna-marimex-sisu-l/. Jinak naši si ji dávaly dohromady sami, takže podle toho návodu, který mají na stránkách normálně ke stažení to musí zvládnout každý

LauraI, 22. 10. 2020, 11.21

Rodiče si udělali radost a koupili si ji na baráček. No původně jsem si myslela, že se zbláznili ale musím uznat, že to vypadá opravdu dobře a je to opravdu relax. Nikdy by mě nenapadlo, že budu chodit do finské sauny a zrovna k rodičům

L.janicka.l

L.janicka.l, 21. 10. 2020, 9.07

Ja bych ji doma nechtela, ne kazdy to rozdejcha a pomoc muze prijit pozde, radeji nekam kde nekdo je. Jinak jestli sem dobre videla tak by ji mel mit i mountfield a uz hotove, ze by se jen umistila a zapojila

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů