Sexy obočí: Na vytrhaný oblouk zapomeňte!
Vloženo: 6. 12. 2015 21.44
maminky
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
kamila.336, 9. 12. 2019, 13.41
Ahoj holky, prosim doporucite mi nekdo tuzky na oboci ktere jsou veganske?? Kde bych ji sehnala? dekuji
michaelanavrc, 10. 12. 2019, 9.07
Mrkni se na www.milujubio.cz tam maji super veci a tyhle veganske taky. Ja mam sice pudr, ale maji i tuzky na oboci urcite.
Žofinka, 17. 5. 2018, 13.53
Já hodně oškubu v koupelně při volné chvilce
Mygara, 2. 3. 2017, 14.12
přirozenost je nejlepší
Fuga, 30. 1. 2017, 8.01
podpořit přirozený tvar je nejlepší
Petra Schoberová, 29. 12. 2015, 13.36
já vždy když už je to nejhorší pinzetou vytrhám lážo blážo okolí, tvar nějak dopadne hlavně že to obočí není srostlé a když už je nejhur a není čas projedu prostředek (nos) holícím strojkem
Zuzka Čtvrtečková, 22. 12. 2015, 22.36
Já si nikdy obočí netrhala, přesto jsem byla spoustukrát pochválená, že ho mám správně vytrhané Já mám to obočí zkrátka nejcitlivější a strašně mě to bolí, naštěstí je světlé a akorát, takže ho nemusím řešit
Katka, 8. 12. 2015, 8.41
Vzpomněla jsem si na jednu úsměvnou historku k tématu. Na vysoké škole jsem měla období, kdy jsem si v obočí udělala mezery, takže bylo rozdělené na několik částí. Přišlo mi to děsně cool, ale po půl roce mě to omrzelo a nechala jsem si (velmi dlouho to trvalo) obočí zase zarůst. A poté jsem se bavila se svým spolužákem, velmi dobrým kamarádem a nějak přišla řeč na to obočí. A on mi tehdy řekl: "Aha, ty sis to trhala schválně, já si myslel, že jsi nějak nemocná." No co na to říct
Katka, 8. 12. 2015, 8.41
Vzpomněla jsem si na jednu úsměvnou historku k tématu. Na vysoké škole jsem měla období, kdy jsem si v obočí udělala mezery, takže bylo rozdělené na několik částí. Přišlo mi to děsně cool, ale po půl roce mě to omrzelo a nechala jsem si (velmi dlouho to trvalo) obočí zase zarůst. A poté jsem se bavila se svým spolužákem, velmi dobrým kamarádem a nějak přišla řeč na to obočí. A on mi tehdy řekl: "Aha, ty sis to trhala schválně, já si myslel, že jsi nějak nemocná." No co na to říct