Sleva na víno :)
Vložil(a): Olla, 13. 10. 2017 8.25
Ahoj holky, známý dostal slevu na víno a poslal mi ho, že toho můžu taky využít, tak když byste chtěly, přikládám víc informací a slevový kód ať taky ušetříte :).Sleva je na tato vína www.vinovyhodne.cz/omluva-sleva a slevový kód je omluva35, který si zadáte v košíku
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
esternovakova1970, 2. 2. 2025, 22.18
Po delší době, kdy jsme šetřili, jsem se rozhodla udělat nějakou změnu a trochu se odměnit. Objednala jsem si dřevěné stojany na víno a pivo z www.firemnikrabicky.cz/drevene-stojany, které se budou hodit k našemu interiéru a určitě z něj udělají příjemnější místo.
Soniiiciii, 1. 9. 2019, 18.32
A podle čeho jste si vinotéku vybírali? A v čem je ten Dunavox nejlepší? Na trhu je spousta značek, i domacivinoteky.cz mají v nabídce i jiné značky...?
Soniiiciii, 30. 6. 2019, 11.52
Ahoj, já jsem teda rozhodně chtěla dvouzonovou vinotéku, pač já miluju bílé a manžel zase červené víno, pak jsem chtela cenu tak do 10 tisíc. A musím říct, že diky domacivinoteky.cz mi s výběrem pomohli. Takže doporučuju.
Soniiiciii, 1. 5. 2019, 10.36
Ahoj, já ti asi poradím to, aby ses o tom poradila s nějakým odborníkem. Sama jsem to tak udělala. Vinotéku jsem si vybrala na domaci vinoteky.cz. Tak mrkni na jejich stránky, tam jsou kontakty. Zavolej jim nebo jim napiš a oni ti přesně poradí, jaký kousek doma využiješ.