Svačinky
Vložil(a): Mhryzbylova, 6. 10. 2018 11.44
Jaké svačinky připravujete svým dětem do školy?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Andromeda33, 2. 3. 2019, 13.38
Já se snažím dávat dopoledmne většinou hodně ovoce a když nestíhám a jedeme někam na výlet, tak kupuji ovocné kapsičky od sunárku, které obsahuje 100% ovoce a ne jako ty levnější co ovoce nevidělo ani z rychlíku.
karamelka77, 19. 2. 2019, 14.40
Dcera je zatím ve školce a syn je se mnou doma, snažím se jim dávat zdravé věci, takže dopoledne dávám většinou ovoce a nebo ovocné kapsičky, ty můj syn miluje. A odpoledne mléčný výrobek.
Mygara, 14. 10. 2018, 13.44
U nás děti jeli na lepeňák nebo Kousek buchty
Hodně doma peču, tak má třeba kousek buchty/bábovky nebo co je upečeno a k tomu ovoce, nebo v mističce zeleninový salát, celozrnnou housku a malou čokoládovou tyčinku, chleba se sýrem a šunkou a k tomu zelenina, zapečené toasty, pudink v dózičce, měla i špenátové palačinky se sýrem nakrájené na šneky... snažím se dávat pokaždé něco jiného aspoň v tom jednom týdnu ať nemá furt to samé dokola. Občas taky koupím třeba koláč jen tak v obchodě a k tomu ovoce. Zatím nechce do školy jogurt prž se jí občas nepovede otevřít a bojí se, že se jí to nepovede zrovna ve škole a p.uč.nebude zrovna ve třídě a ona se pak nestihne najíst
Fuga, 9. 10. 2018, 13.44
nejčastěji dělám chleba občas se zmůžu a upeču třeba muffiny a vždy má kousek ovoce většinou jablka, Protože jich máme doma fůru
Kamila Pecharová, 7. 10. 2018, 21.32
Zatím mám děti ve školce, ale snad budou alespoň někdy zdravé ovoce a zelenina je základ, spíš mě trochu děsí ty svačinové boxy.. Děti nosí tak těžké tašky s učením a ještě budou muset mít další zátěž - box a láhev s pitím.. Už teď je lituji
Takovou klasiku, podle toho co zrovna doma je, chleba se šunkou, houska se sýrem,..ke každé svačině dostává ovoce nebo zeleninu .někdy třeba jen BeBe sušenky s banánem...jogurty do školy moc nechce .... Ve škole někdy dostávají bílý jogurt a a v automatu si kupuje mlíčko.
Žofinka, 7. 10. 2018, 7.12
Zatím svačinky nedělám ale myslím že skončím u chleba z ničím a kousek ovoce