svačinky

zobrazeno 682×

Vložil(a): Megan77, 21. 6. 2023 11.12

Ahojky maminky, kdy jste začaly dávat svým dětem smetanové nebo tvarohové krémy? Dcera má rok, tak jsem si říkala, že bychom mohly nějaký vyzkoušet.

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

SasankaBan, 16. 10. 2023, 11.16

Holky a co kapsičky pro prcky? Jaké kupujete a koukáte se na složení nebo to nějak neřešíte?

Bertikber, 20. 10. 2023, 14.00

Já to teda řeším. Určitě nechci dávat malé nějaké chemie zbytečné. Vždycky mám po ruce nějakou kapsičku, hodně času trávíme venku, takže kromě křupek, nějakého ovoce, zeleniny co nakrájím do krabičky mám po ruce i kapsičku od Sunaru. Mají výbornou Bio řadu, kteoru rozšířili i pro děti 12m+ kde jsou vločky nebo zelenina.

SasankaBan, 25. 10. 2023, 13.31

Jo tak jako to určitě taky nechci dávat nic kde by byla chemie nebo nějaké éčka a tak. Ale myslím že pro ty děti je to docela dost hlídané zase. Ty vločky mě docela zaujali. A jinak mají od kolika měsíců ty kapsičky? Malému je teď půl roku, takže tak koukám a inspiruju je, ještě jsem nezkoušela žádnou. Zatím jsem dělala vše doma, ale v té zimě ta nabídka domácího ovoce moc není a já v obchodech nerada zeleninu a ovo nakupuji.

Veru33, 21. 6. 2023, 21.52

Náš prcek cca v 8 měsících. Ale vše bylo docela rychlé, protože jsme jeli od začátku BLW metodu.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů