Syndrom vyhoření, vyčerpání na rodičovské dovolené

zobrazeno 880×

Vloženo: 9. 7. 2017 11.46

Psychický stav, popisovaný jako naprosté vyčerpání a vyhasnutí lidského organismu, vede k úplnému vyčerpání emočních, duševních a fyzických sil. Cítíte se na mateřské izolovaná od „normálních“ lidí, ztratila jste kontakt s pracovním kolektivem a frustruje vás vlastní vzhled či kondice, případně ještě nepochopení ze strany partnera? Pozor na syndrom vyhoření.

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Makulenka, 27. 12. 2022, 21.22

Někdy mám pocit , ze se to týká i mě . Hlavně teď v zimním období , kdy je pořad šedo, jsme věcně doma - nemocní. Už se těším na jaro , na každodenní dlouhé chození po venku a tak

Minnie, 26. 10. 2021, 18.53

Tohle neznám. Jo, jasně že jsem občas unavená, ale to je normální. Nějaký syndrom vyhoření mi asi nehrozí. Je to o tom, udělat si čas i pro sebe. Já si nejlépe odpočinu u kafe s knížkou, nebo si napustím vanu plnou pěny a teplé vody. Scházíme se s kamarádkami co mají taky děti, ty si spolu hrají a my kecáme a tak.

prožívám ho právě teď a to jen díky kojení.

michaelanavrc, 2. 7. 2019, 9.01

Holky ja mohu na doporuceni od lekarny a nasledne po osobní zkusenosti doporucit doplneni horciku. Takze koupit si magnesium a to opravdu pomuze.

kamila.336, 8. 7. 2019, 12.07

A kde jsi to magnesium koupila? Jako normalni tabletky?

Azaretka, 28. 11. 2018, 20.02

Já ho mám také ozkoušený.Občas si ho koupím.Jsem s ním spokojená.Vždy mi pomůže.

Sophia, 20. 11. 2018, 12.50

Já ti mohu ze své zkušenosti doporučit vitamíny www.bion3.cz Hodně mi pomáhají na únavu a tak celkově proti stresu.

viktorie12, 18. 11. 2018, 19.42

Jsem maminka dvou dětí a dělám zdravotní sestru. Tuto práci mám velmi ráda jen poslední dobou je čím dál tím více náročnější. Bývám hodně unavená a vystresovaná. Manžel jezdí na služebky, takže i hodně domácnost a starost o děti je na mě. Asi by to chtělo pořádně něčím nakopnout a dát odpočinek, ale jak to mám udělat

Žofinka

Žofinka, 7. 6. 2018, 8.22

Nic nejde zvládnout úplně na 100%, zvlášť když bych na to byla sma

Žofinka

Žofinka, 6. 6. 2018, 11.41

Nic nejde zvládnout úplně na 100%, zvlášť když bych na to byla sma

macopka, 6. 12. 2017, 22.05

Myslím, ze veľmi pomôže pomoc od všetkých naokolo, aby nebolo všetko jednotvarne ?

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů