Syndrom vyhoření, vyčerpání na rodičovské dovolené
Vloženo: 9. 7. 2017 11.46
Psychický stav, popisovaný jako naprosté vyčerpání a vyhasnutí lidského organismu, vede k úplnému vyčerpání emočních, duševních a fyzických sil. Cítíte se na mateřské izolovaná od „normálních“ lidí, ztratila jste kontakt s pracovním kolektivem a frustruje vás vlastní vzhled či kondice, případně ještě nepochopení ze strany partnera? Pozor na syndrom vyhoření.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Tohle neznám. Jo, jasně že jsem občas unavená, ale to je normální. Nějaký syndrom vyhoření mi asi nehrozí. Je to o tom, udělat si čas i pro sebe. Já si nejlépe odpočinu u kafe s knížkou, nebo si napustím vanu plnou pěny a teplé vody. Scházíme se s kamarádkami co mají taky děti, ty si spolu hrají a my kecáme a tak.
Aneta Jiřičná Bendiková, 7. 1. 2021, 16.37
prožívám ho právě teď a to jen díky kojení.
michaelanavrc, 2. 7. 2019, 9.01
Holky ja mohu na doporuceni od lekarny a nasledne po osobní zkusenosti doporucit doplneni horciku. Takze koupit si magnesium a to opravdu pomuze.
kamila.336, 8. 7. 2019, 12.07
A kde jsi to magnesium koupila? Jako normalni tabletky?
viktorie12, 18. 11. 2018, 19.42
Jsem maminka dvou dětí a dělám zdravotní sestru. Tuto práci mám velmi ráda jen poslední dobou je čím dál tím více náročnější. Bývám hodně unavená a vystresovaná. Manžel jezdí na služebky, takže i hodně domácnost a starost o děti je na mě. Asi by to chtělo pořádně něčím nakopnout a dát odpočinek, ale jak to mám udělat
Žofinka, 7. 6. 2018, 8.22
Nic nejde zvládnout úplně na 100%, zvlášť když bych na to byla sma
Žofinka, 6. 6. 2018, 11.41
Nic nejde zvládnout úplně na 100%, zvlášť když bych na to byla sma