Tetované obočí
Vložil(a): Kama, 26. 2. 2018 10.42
Ahoj maminky, máte některá tetované obočí metodou vláskování? Kolik vás to vyšlo a jak dlouho ho máte bez obnovení?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Ahoj mě se teda tetování obočí moc nelíbí. Místo toho jsem si pořídila přírodní sérum na obočí a po něm mi obočí ztmavlo a zhoustlo. Ani mě to nestálo moc peněz a navíc kdyby nebyl žádný efekt, tak garantují vrácení peněz, což mě přesvědčilo, že to bude fungovat a nic jsem tím neztratila, naopak spíše získala .
Něco takového sháním pro mamku je jí 69 a obočí jí trošku prořídlo, sice jí to barvím ,ale říkala jsem si , že bych jí něco takového pořídila, aby si je nemusela barvit. A pokud by ji trošku zhoustlo, tak by byla určitě ráda . Můžeš mi napsat co je to za sérum? Před 3 lety si ho nechala i tetovat, ale vůbec jí to nechytlo a celé ji vypadalo.
Mygara, 1. 3. 2018, 17.22
já vůbec nevím, o co jde
zuzkagodarova, 27. 2. 2018, 9.42
osobnu skusenost s tym nemam ale niektore kamosky to maju, malo by to cca 4-5 rokov vydrzat, inak podla mna to vyzera najlepsie co sa zo sposobov tetovania obocia robi, a u nas to stoji nejakych 250-300eur, tam sa tusim chodi viackrat
zuzkagodarova, 27. 2. 2018, 14.22
urcite su komu aj videa a ja si myslim ze aj v studiu by ti poradili, obcas sa ale vraj stane ze to trosku povypadava a potom sa to doraba
Aliisha, 26. 2. 2018, 20.21
Obočí mám svoje a tak nepotřebuji. Kdybych jej neměla, tak do toho jdu. Ceny netuším. Obočí dělá celý obličej.