Vánoční dárek pro partnera
Vložil(a): Kama, 5. 12. 2017 19.38
Ahoj maminky, jdu se s vámi poradit. Mám nového přítele, ale o vánocích spolu budeme teprve tři měsíce, takže ještě neznám jeho vkus atd. Tím pádem nevím jaký dárek k vánocům mu mám dát. Co byste mi poradily?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
klarka.hany, 15. 12. 2021, 14.04
Ahojky, já bych doporučovala nějaký erotický překvápko, když je to takhle ze začátku vztahu.. Tím nic nemůžeš pokazit, mrkni třeba na www.e-kondomy.cz já odtud také letos čerpám nápady na Vánoce ;P
Něco o něm určitě víte třeba nějaké zájmy, zda má rád srandu. Mě až překvapilo, jak mého partnera potěšilo k narozeninám IT ponožky Dedoles, přitom taková blbost. Občas to může být jen maličkost. Jinak zážitky jsou určitě taky super, zvláště nějaký společný, ať už welness, jídlo, sport...
LudmilaKopova, 26. 2. 2021, 8.52
Hodně jsme letos řešili zdraví v této pandemické době, takže věci na cvičení, míče pro děti, podložku na protahování.
IvanaTomesova, 21. 12. 2017, 13.09
Já jsem tyhle začátky řešila welnesem pro nás oba přijde mi to takové že tím se nic nezkazí. Jinak letos jsem kupovala takové ty měkouše, nějaké oblečení, boty a kosmetika a pak mám takový větší dárek e-cigáro o kterém jsem v poslední době slyšela nejmíň milionkrát. Vzala jsem mu začátečnickou sadu od vapour dva, je fakt že si jí sám vybral, ale pro mě lepší a o starost méně a ještě chtěl činky na doma, myslím si že mu to nevydrží teda ale když to chtěl tak jsem mu to koupila. Víc už jsem ze sebe nevyždímala.