Vitamíny na vlasy

zobrazeno 2060×

Vložil(a): Gustawka, 26. 1. 2022 16.54

Máte zájem zkušenosti s nějakými dobrými vitamíny na vlasy které fungují?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

ElaF, 29. 5. 2025, 11.45

Ahoj, za mě určitě stojí za to zkusit doplnit hlavně biotin (B7), vitamín B5 a B12. Je ale pohodlnější je užívat v nějakým komplexu. Já je beru v doplňku Vlasimo kde je i zinek, methionin, přeslička a kopřiva a až tahle kombinace mi fakt začala pomáhat. Samotné vitamíny jsou super, ale když se doplní i o další látky, efekt je podle mě výraznější.

P.tačee, 11. 3. 2025, 9.42

Jaký vitamíny to jsou? Protože já mám super zkušenost s látkama jako je zinek, methionin a tak podobně, ale přímo vitamíny na vlasy jsem nikdy nebrala. I tyhle látky mi dost pomohly ale poslední měsíce mi začaly vlasy hodně vypadávat tak zkouším a hledám způsoby a nedostatek vitamínů by prý mohl být i příčinou. Co byste doporučily užívat?

Lejla76, 7. 4. 2024, 20.22

zdravím, tohle téma mě zajímá. chci podpořit růst vlasů a zajímají mě jak vitaminy tak třeba jestli vám fungují i šampony

Sofinaa, 20. 4. 2024, 17.14

ahoj já používám čistě přírodní kosmetiku a doplnují vitaminy jako omega 3, zinek ,cečko a piju kolagen

KlarikaD, 26. 10. 2023, 14.45

Tak to já zas moc doplňků nezkoušela, protože ještě na jaře jsem měla vlasy krásně lesklé a pevné, po třítýdenní dovolené jsem se vrátila od moře s vlasy jako sláma. Sluníčko a slaná voda se na nich podepsali, kadeřnice mi doporučila vlasy zacelit maskou a po dobu alespoň měsíce brát Wecare Hair. S odstupem vidím jak se lesk vlasů a hydratovanost vlasové pokožky zlepšila.

Hedvikakasa, 7. 10. 2023, 9.32

Já jsem zkoušela kde co a moc účinků to teda nemělo, tak jsem jednou při dobrém rozmaru objednala od Tomáše Arsova Hair booster tabletky. Plácla jsem se přes kapsu, ale říkala jsme si že to prostě fungovat musí. A světe div se, taky to funguje. Navíc to cenově vlastně tak špatně nevychází, protože to jedno balení je na 45 dní, pokud je berete pravidelně každý den.

Ratajka, 17. 10. 2023, 15.39

A liší se to v něčem od ostatních nebo se platí vyloženě za značku? Já si připlatím klidně, to mě problém nedělá, ale chci aby to opravdu fungovalo. Ještě mě řekněte jak to myslíte s tou pravidelnosti?

MajkaD, 20. 9. 2023, 23.04

Mně na moje zničené vlasy nezabírá vůbec nic…zkusila jsem vitamíny, všemožné přípravky na vlasy a nic. Mám strach, že jsem si je odbarvováním a trvalou nadobro zničila nemáte nějakou radu, prosím prosím?

Helenka88, 21. 9. 2023, 21.34

Mám asi podobný problém, mám vlasy úplně vyschnuté, krepaté, prořídlé a používám pořád nějaké kondicionéry, ale je to k ničemu

Betuska12, 31. 10. 2022, 16.44

Já měla dlouho problém s padáním vlasů, zkoušela jsem doplňky stravy a přípravky na vlasy ale bez většího efektu, pomohli mi až na specializované klinice clinicalhair.cz. Myslím, že to opravdu stojí za to, za pár měsíců mi daly vlasy do pořádku.

Dajikaaa, 3. 10. 2022, 20.23

Mně ten orcacollagen zaujal díky tomu, že je za studena hydrolyzovaný. Hydrolyzovaných kolagenů je hodně, ale tento je za studena hydrolyzovaný, což je fakt zajímavý a takových kolagenů je málo, možná je jediný

Dajikaaa, 28. 8. 2022, 22.54

Jojo, taky jsem u nich regostrovaná a ty slevy jsou super. A taky doprava zdarma, tu teda využívám

Alexx, 26. 8. 2022, 23.16

Já ho beru dlouhodobě a hlavně pravidelně, takže účinek jsem viděla docela rychle Má rychlý nástup a hlavně… jeho účinek opravdu trvá, což jsem ještě nezažila. Proto je za mě ten orcacollagen.cz nejlepší kolagen, co si můžeš koupit.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů