Vybavení do koupelny
Vložil(a): Olla, 15. 4. 2018 21.02
Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně koupelnového vybavení včetně obkladů a dlažby ? Čeká nás na podzim rekonstrukce koupelny, tak se už začínám pomalu dívat na vybavení a styl, do jakého bych koupelnu chtěla. Hrozně se mi líbí vybavení od Ravaku, ale jsem na vážkách jestli není lepší pořídit sprcháč, ten bych spíš volila od značky Huppe. Co se týče obkladů a barevnných kombinací, tak to jsem úplně bezradná, takže budu ráda, když mi dáte nějaké tipy, kde bych nasbírala trochu inspirace. A ještě poslední dotaz nechávali jste si koupelnu dělat od nějaké firmy nebo jste to zvládali svépomocí ?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Soniiiciii, 25. 5. 2021, 20.38
A co sis tam koupila? Je nějaký materiál, co bys doporučila?
Ahoj, tak to se máte na co těšit:) Já zatím žádnou rekonstrukci koupelny nepodstoupila, takže moc neporadím, to bych vážně nechala na odbornících. Vím, že už si pár kamarádů chválilo rady interiérových designérů, kteří poradili jak s návrhy, tak s dodavateli. Já se vyžívám spíš v doplňcích, občas mám chuť změnit jen maličkosti, ale pak má člověk pocit, že i detaily umí změnit hodně. Naposledy jsem objevila doplňky od zn. Cellbes, mají moc hezký a velký výběr jak do koupelen, tak do kuchyní. Můžu doporučit:)
WeruskaSK, 3. 5. 2018, 23.50
s obkladacom bol problem nejakeho vobec zohnat. su dopredu vybookovani alebo si pytaju 5000eur aby sa im oplatilo robit navyse... asi som si zmylila povolanie...