Vybíráme první kolo

zobrazeno 720×

Vloženo: 2. 5. 2019 11.50

Plánujete dítěti pořídit první kolo se šlapátky a nevíte, jaké vybrat? Co je rozhodující při výběru dětského kola a jakou zvolit velikost?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

danuse11, 13. 3. 2021, 19.28

první kolo jsme koupili s pridavnými kolečky a ještě po staru velké sedlo s uchytem,měl jistotu pak se naučil jezdit sám,zvykl si na autíčka a motorku na elektriku a moc nechtěl šlapat.

Aneta Jiřičná Bendiková, 29. 12. 2020, 18.27

ani u jednoho syna,jsem první kolo nevybírala,vždy jsme ho dostali od tchána,takže bez práce,to bylo super

Mygara

Mygara, 12. 8. 2019, 15.03

První kolo jsme dostali, takže bez vybírání

Adrianita

Adrianita, 25. 5. 2019, 11.44

Když ještě přidám vlastní zkušenost, tak váha kola je skoro nejdůležitější - odrážedlo i kolo by mělo být co nejlehčí. A odrážedlo je dobrý trénink rovnováhy na kolo. Dcera začala hned šlapat bez koleček jako profík. Její kamarád už více než rok jezdí s koleckama a teď mu to bez koleček vůbec nejde. Takže za mě kolečka jsou spíše na škodu. Značek je spousta, nakonec jsme vybrali Woom. Jinak si myslím, že když je kolo v dobrém stavu, lepší koupit z druhé ruky než spatne nové..

Fuga

Fuga, 20. 5. 2019, 14.58

U staršího syna jsme postranní kolečka použili a druhý začal rovnou bez nich

L.janicka.l

L.janicka.l, 19. 5. 2019, 18.59

Na kolo si urcite jeste tak rok pockame. Mam v planu jit do specializovane prodejny. Hlavne snad bude mit vic rozumu, zatim to vzdy rozpaluje na odrazedle, nakonec zvedne ruce a nohy, na kole by se timto stylem poradne vymlatil

ROMA-Z, 17. 5. 2019, 9.20

ještě máme tak rok čas, ale potom už nás to čeká

evaevik

evaevik, 8. 5. 2019, 16.16

no taky nás to bude časem čekat najít vhodné kolo

dasza, 3. 5. 2019, 5.24

Kupujeme kola každý rok.nikdy bych děcko neprosadila na kolo z obchodu co váží 15kilo..a nikdy bych děcko nenechala v dnešní době na 12tcte...taky bych zrušila torpéda.a hlavně!!!žádné učení děti dosáhnout že sedátka na zem. Jakmile šlape.hned učit Slizat zebsedla..pac posed který mají že dosáhnou na zem je snad tristní a kazí to všechny klouby do budoucnosti. Dětský kola SOU u nás dost průser.hlavne dlouhý rámy.predstavce a kliky...naštěstí ten kdo se o to zajímá a má svý dítě rád radši připlatit a koupit poradny kolo na kterým se bude luxusně jezdit a nebude vážit občas víc jak dítě. A že jich na trhu je..takže rodičové..radši připlatit!!!a mít dobře kolo s tím že kolo cenu neztrácí a dobře se prodá(zvláště ty lehké varianty v ČR) já menim dětem velikosti kola rok co rok.a peněz v tom je víc než dost .ale nikdy sem to neproala z větší ztrátou..

Teryk92, 4. 5. 2019, 19.56

Nemůžeš prosím prozradit nějakou značku??

dasza, 4. 5. 2019, 20.28

Je jich dost .woom. early rider.kubikes.islabikes. ale už i amulet a občas Author či superiora dělají lehčí kola a dobrý..taky beany. Rascal. Je toho mraky..jen vybrat..ale neletz do obchodu typu Hervis a spol.

Teryk92, 6. 5. 2019, 9.13

Děkuji. Dneska si člověk musí dávat pozor na tolik věcí.

dasza, 6. 5. 2019, 9.51

Ono staci nekoukat jen na prachy a neříkat si to mi stačí malý kolo z bazaru za 500kc.

nellys, 8. 5. 2019, 20.23

Moje řeč! Nejstaršímu jsme neznale koupili prakticky první kolo, "co nám přišlo pod ruku" a pak jsem se hrozně divila, že mu to ježdění moc nešlo... Bodejť by ne, když kolo bylo pomalu těžší než on a ušlápnout ho bych měla málem problém i já naštěstí jsme na to brzo přišli a kolo šlo z domu

Zdeňka S., 2. 5. 2019, 20.49

My jsme první kolo dostali od sousedky , jelikož dcera jezdila pořád na odrážedle, tak jsme přídavné kolečka vůbec nedávali, naučila se hned bez nich.

patricia077

patricia077, 4. 5. 2019, 8.14

Taky jsme je nedali když umí dítě na odrážedle snaz přejde i bez koleček na kolo

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů