Vzhled obyvaku
Vložil(a): dadinkamaminka, 23. 7. 2018 8.12
Mamci, chci si trochu upravit obyvak. Zajimalo by me, jakou barvu mate na zdi ? Pr. Jakou barvu maji zavesy a doplnky? Potrebuji inspiraci ;) Diky
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Ahoj, v minulosti jsem měla ráda barevné zdi, ale dnes už dávám přednost jen bílým stěnám. Není pak problém pověsit na ně obrazy, jak černobílé, tak barevné. Také mám ráda závěsy, které každou místnost zútulní a bílé zdi se hodí opravdu ke všemu. Můžete závěsy i po čase změnit, když vám jejich barevnost přestane bavit. Já to tak občas dělám a hned mám pocit, že jsem v novém prostředí. V poslední době jsem si oblíbila Cellbes, kde mají velký výběr bytových doplňků, tak doporučuji:).
Ketris, 7. 8. 2018, 15.45
Mame 2 steny zlute a 2 bile. Krasne je prostor jak zvetsen, tak i ozareny.. ladim to s bukovym drevem a i fialovyma doplnkama.. vypada to super
WeruskaSK, 30. 7. 2018, 16.41
tyrkysovu sytu zlte sedacky a morske doplnky nieco ako coastal style mrkni na googli
Žofinka, 24. 7. 2018, 13.57
Teprve budujeme, ale planujeme světle zelenou:-)
Adrianita, 23. 7. 2018, 21.48
Bílou stěnu, černobílý nábytek, černou koženkovou sedačku, skleněný konferenčák..
Aliisha, 23. 7. 2018, 21.25
Stěny máme všude bílé. Mám ráda minimalismus. Nábytek v barvě javoru, knihovnu a žádné lapače prachu.
L.janicka.l, 24. 7. 2018, 18.57
Bez lapacu je to nejlepsi
Aliisha, 24. 7. 2018, 20.34
Meruňková byla jeden čas velice populární.
Mygara, 23. 7. 2018, 14.46
máme bíle zdi, pohovku a nábytek světle hnědý a doplňky z různých odstínů fialové
LucieS, 23. 7. 2018, 13.45
Máme obývák spojený s jídelnou a kuchyní, takže mi vše muselo ladit se vším. Máme šedou sedačku, bílý nábytek, šedé designové křeslo (které furt zabírají psi a furt je vyháním), zeleno-bílo-šedo-černý koberec (pruhovaný) - rozbíjí mi barevně tu šedo-bílou, co tu všude mám. Vymalováno je všude smetanově bílou, nechtěla jsem klasickou bílou a i malíři pak pochválili, že klasická bílá je špatná. Kuchyni a jídelnu máme v betonovém dekoru a podlaha je vinylová - vzor dřeva a je bílo-šedá.