XA Pohodlná auta pro maminky, která to jsou?
Vloženo: 14. 8. 2020 8.26
Podle čeho vybírat rodinné auto, aby splňovalo zásady bezpečnosti a zároveň bylo pohodlné?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
esternovakova1970, 29. 12. 2024, 9.36
Manžel mi pořád říkal, že s nákupem dílů na auto online to nepůjde, ale na www.cbdily.cz jsem našla přesně to, co jsme potřebovali. Jednoduché, rychlé a levné řešení, které nás zachránilo.
Fuga, 12. 12. 2022, 12.39
já bych hlavně musela umět lépe řídit, aby auto pro mě mělo význam
Aneta Jiřičná Bendiková, 21. 12. 2020, 16.27
já jsem spokojená ze sharanem
Kvůli očekávání třetího dítěte jsme se poohlíželi po autě, do kterého se vejdou dozadu 3 sedačky. S naším velice omezeným rozpočtem (začnete rekonstruovat dům, udělejte si 3 děti a chtějte koupit auto ?♀️?) jsme se museli dívat min. 15let zpět ?. Naštěstí náš známý automechanik prodával svého vymazleného, udržovaného Forda Galaxy. Skvělé auto! Máme skvělou výbavu, řídí se skvěle, naskládáme se tam pohodlně všichni a kočárek ani nemusím skládat.. vleze se tam celý! ? Až se vrátím do práce vozový park omladíme,ale Fordu určitě zůstaneme věrní.
Rebe58, 9. 10. 2020, 13.31
Ford Mondeo jsme měli dlouho, ale se třetím miminkem jsme museli pořídit nové, aby se vešla třetí autosedačka. Ford S max byl láska na první pohled a i po čtyřech letech ho stále miluju!
L.janicka.l, 1. 9. 2020, 17.43
Ja jsem spokojena s combikem fabii, mam jedno dite a tak to staci
LucieS, 29. 8. 2020, 12.24
Já mám Hyundai I40 a naprostá spokojenost.