Záda
Vložil(a): Lenča Pešková,28. 3. 2017 9.22
Holky jsem totálně v pr..li. něco se mi stalo zadama. Nemůžu se ohnout, narovnat. Sednout, lehnout, nic. Strili mi to do třísel, mota se mi hlava. Porad to strašně bolí. Vypadám jak 100 leta babka. Jenze mam na starost 20ti měsíční dítě, které se chce nosit. Potrebuju nějaký driak, ale co kdyz kojim? Uz jsem přemýšlela i o pohotovosti, doktor je tam az odpoledne. Ibalgin mi nepomohl. Děkuji
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 15. 9. 2017, 8.11
za mě hřejivé mazání nebo kapsaicinovou náplast, já se potom zorhýbala, ale doktor to jistí
pouzarovaj, 28. 3. 2017, 23.03
Jak jste na tom? Nějaká změna?
Lenča Pešková, 29. 3. 2017, 9.11
Doktot mi rekl kombinaci leku co jako kojici muzu. Kdxz lezim je to zatim dobry. Uvidim co bude az vstanu
Lenča Pešková, 29. 3. 2017, 9.12
Lekar jaksi odmitl dojet. Muj obvodni
Katka, 29. 3. 2017, 12.31
A může to vůbec odmítnout, když se nemůžete pohnout? A co vám teda poradil? Stejně na odborné vyšetření - rehabilitace a spol potřebujete jeho žádanku a pochybuji, že vás někde vezmou bez objednaní. Takže leda fakt rychlá nebo pohotovost. Předloni mě bolela ruka v rameni a jenom na blbé utz jsem čekala 2 měsíce. Zkuste si vygooglit i nějaké psychosomatické příčiny. Mě tehdy dost pomohlo se rozebrat a říct si co chci a nechci.
Lenča Pešková, 29. 3. 2017, 21.20
No rekl ze nedojede..tim ze kojim tak by mi stejně prý nemohl nic píchnout. Rekl at si vezmu ibalgin na bolest a na uvolnění guajakuran a ten fakt funguje úžasne. Jeste muzu paralen ale z toho jaksi zvracim takze hold smůla. Zitra jsrm objednana k fyzio tak verim ze mi pomůže. Tam kde me to boli je buď ze resim finanční situaci, coz je pravda.
Mygara, 28. 3. 2017, 18.46
malá to bohužel bude muset vydržet a vy ji netahejte, jinak se to ještě zhorší a zajděte k doktorovi
Lenča Pešková, 29. 3. 2017, 9.12
Jj. Je úžasná..skoro si včera vyhrala sama. Nosila jsem ji jen výjimečně
Já když byla na neurologii kvůli migrénám, tak mi přímo neuroložka řekla, že při kojení klidně ibalgin a dokonce mi napsala na recept šestistovku, že když už je malý rok, tak můžu třikrát denně i takhle silnej. Naštěstí migrény přešli, takže jsem to do sebe ani nemusela ládovat.
Lenča Pešková, 29. 3. 2017, 9.13
Dneska budu volat na neurologii tak snad me vezme jako akutni případ
Lenča Pešková, 28. 3. 2017, 16.30
Nemuzu vůbec nic. Natoz protahnout