Život s AD(H)D
Vloženo: 7. 7. 2016 14.18
Když je člověk jiný.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Aneta Jiřičná Bendiková, 18. 2. 2021, 18.38
ano toto znám,nejstaršího a druhorozeného syna mám s ADHD.
Dobrý den, když vidím komentáře pod článkem, mám trochu zatmění před očima z vět typu vhodný přístup, trpělivost jako každé dítě atp. Musím říci, že se s touto diagnozou u syna potýkám již 11 let, i když diagnostikováno jsme měli až později (6 rok). Musím říci, že nic není stejné jako s tzv."normálním" dítětem. Mému druhému synovi je 6 a tak vím, o čem mluvím. Takže já rozhodně držím palce, aby se dětem podobné doživotní komplikace vyhnuly a pokud se nezadaří, tak věřím, že i díky zkušenostem to zvládnete lépe než kdokoliv jiný. Každý handicap je těžký a když musíte prožívat trápení očima svého dítěte, tak stonásobně těžší a věřte mi, já vím, o čem mluvíte.
Žofinka, 12. 5. 2018, 20.58
S vhodným přístupem lze zvládnout vše
zzzirafa22, 20. 11. 2017, 13.50
Máte díte ve věku 6 - 12 let s diagnostikovaným ADHD? Zapojte se do výzkumu! Po dobu studie si osvojíte techniku relaxační masáže dítěte. Pro více informací napište na: [email protected]
zzzirafa22, 20. 11. 2017, 13.47
Máte díte ve věku 6 - 12 let s diagnostikovaným ADHD? Zapojte se do výzkumu! Po dobu studie si osvojíte techniku relaxační masáže dítěte. Pro více informací napište na: [email protected]
Mygara, 24. 2. 2017, 14.40
nepředcházejte událostem, každopádně už teď to chce hodně trpělivosti, jako na každé dítě
Fuga, 1. 2. 2017, 14.21
dnes je naštěstí jiný přístup k dětem, kterým osud úplně nepřál, a to i od učitelů, tak i možnost asistentů. Alespoň v mém okolí