Životní pojištění

zobrazeno 1834×

Vložil(a): Jarka mmm, 15. 2. 2018 15.16

Ahoj,mají vaši muži životní pojištění? Manžel o tom pořád uvažuje,ale je to v tomto stádiu už několik let :D. Vím,že můj taťka jakožto zivitel rodiny měl (možná má),kdyby se mu něco stalo,tak aby mamka měla na obživu nás tří dětí něco na přilepšení,aby to pokrylo jeho plat. Nechci se vás ptát samozřejmě kolik platíte,jen jestli máte,u koho a podle čeho jste vybírali...Díky moc

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

KvětaH, 5. 12. 2018, 22.47

Pokud manžel živí rodinu která je na jeho platu závislá, určitě by pojištění mít měl.. K tomu doporučuji vytvářet si finanční rezervu, díky které můžete pojištění za několik let zrušit.. Rozhodně ale nechodit nikam na konkrétní pobočku, ale sehnat kvalitního finančního poradce, který vám srovná několik pojišťoven a vybere s vámi nejlepší variantu

isykorka, 17. 2. 2018, 15.16

Manžel nic takového nemá ani neplánuje...

Leňulka, 17. 2. 2018, 10.35

Tak to já ti bohužel neřeknu, manžel má něco z práce co oni jim nabídli a strhávají z platu. Neplatí moc a pojištění dobré, kdyby se mu něco stalo, tak je to na 2-3 mil. A samostatně máme ještě všichni od Uniqa

Fuga

Fuga, 16. 2. 2018, 18.12

my nic takového nemáme

porsche, 16. 2. 2018, 10.16

Mame oba u pojistovny,ja platim minimum jsem na rodicovske,manzel ma vyssi.alespon by byli nejake penize kdyby neco.

Čertice, 16. 2. 2018, 9.56

Taky nemáme co prodat já mám a přítel teď už taky. Já byla s dětmi dlouho sama a kdyby se mi něco stalo, tak by měli alespoň něco :)já mám flexi a Jirka u Kooperativy .

Janna, 16. 2. 2018, 8.34

Životko mám já i manžel. Ale obě platí manžel a nevím přesně, u koho to máme. Nechali jsme si tenkrát poradit od finančního poradce.

darzanka, 16. 2. 2018, 7.57

Mame oba,ja ted jen na nejake minimum. Bereme to tak,ze kdyby se mu ted neco stalo,tak bych jinak zustala sama,daleko od pribuznych,se dvema detma a hypotekou na krku a to bych teda mohla jit rovnou nekam na ubytovnu☺. Sjednavala nam to nezavisla poradkyne u Uniqui

NiFee

NiFee, 16. 2. 2018, 7.31

nie , my si odkladame peniaze bokom ked bude treba, poistenia a td su podla mna hluposti

Leňulka, 17. 2. 2018, 10.39

tak pokud dokážete bokem našetřit pár milionů tak to pak hloupost je no.

snany, 16. 2. 2018, 6.32

Manžel má v práci, ale jaké to netuším. Zkus levnapojistka, najdou ti nejlevnější pojištění

Leňulka, 17. 2. 2018, 10.38

jj manžel má taky v práci a taky nevím co

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů