Zničené vlasy po zahuštění

zobrazeno 1124×

Vložil(a): Kajamalec, 10. 10. 2023 11.43

Ahoj holky, nechala jsem si zahustit vlasy po porodu. Ale jsem z toho zoufalá, protože mi odpadávají spoje. S tím ovšem i moje vlasy, kterých nemám zrovna moc. Řeším zda se to děje běžně nebo s tím nejsou moje vlasy ok. Sundat? Nebo podpořit nějakými přípravky? Děkuji za reakce

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Adulka88, 28. 4. 2024, 17.04

Ahoj, zkuste Architekt od Arsova, to mi pomohlo. Vlasy to zesílilo a hned potom co jsem si je umyla vypadaly mnohem líp.

kajarosicka, 21. 1. 2024, 18.38

Ahoj, doporučíte prosím žehličku na vlasy? Měla jsem původně úplně obyčejnou cca 7 let, byla skvělá, ale už ji nemůžu najít. Popřípadě ještě nějakou ochranu před teplem, co funguje ve spreji? Děkuji

Somelierka, 9. 1. 2024, 11.22

Já bych teda sundala a začala se o vlasy hezky starat. Chápu že je to běh na dlouhou trať, ale stojí to pak za to. Určitě bych se zamyslela i nad tím co baštíte, pijete, nemáte moc stresu? Mě hodně pomohli vitamíny na podporu růstu vlasů od Arsova, pak jsem používala i jeho kosmetiku Hair Booster. Dělala jsem si i rozmarýnové vody a masírovala do vlasů.

MajkaD, 22. 1. 2024, 10.25

Jak dlouho jste vitamíny brala? Neměla jste nějaké vedlejší účinky?

Madla1, 27. 12. 2023, 15.21

Taky jsem měla vlasy hodně zničené a nepomáhalo mi na to nic. Kamarádka mi doporučila clinicalhair.cz kde mi konečně daly vlasy do pořádku. Opravdu se vyznají a jsou moc ochotní, doporučuju všem co řeší problémy s vlasy.

Janinka23, 6. 12. 2023, 21.24

Ahoj já jsem si nechala vlasy zahustit na Clip Vlasy Levně. Mají pobočku v Brně a se vším mi poradili - výběr, clipy nasadili a doporučili, jak o vlásky pečovat. Byla jsem tam moc spokojená. Dívala jsem se i na jejich stránky a nabízí tam hodně variant a odstínů, no a hlavně vlasy pravé, lidské, to je za mě velké plus .

AnaMalá, 9. 12. 2023, 21.26

Kolik je třeba těch pramínků, aby to pokrylo celou hlavu?

Betynka3, 15. 12. 2023, 19.13

Co vím já, tak záleží na metodě a taky se to odvíjí podle toho, jak moc zahustit vlasy chceš - čím víc je chceš mít husté, tím víc pramínků potřebuješ, ale všeobecně by ti mělo vystačit u Tape metody 1 balení, v tom najdeš 40 pásků.

Jitulenka, 17. 11. 2023, 12.07

Obecně si myslím že to vlasy zbytečně zatěžuje a jestli je nemáš kvalitně provedené, tak ti právě mohou potom i odpadávat atd. Určitě bych začala brát i nějaké vitamíny na vlasy, pleť, nehty. Ono to jde ruku v ruce, aby tvoje vlasy posílily a začali i třeba více růst. Osobně užívám KK kolagen, protože jsem měla s vlasy také problém a dost mi pomohl.

Jaja88, 21. 11. 2023, 11.14

Já nevím no, kolagen jsem měla ale neviděla jsem nikdy žádný posun. Je teda fakt že jsem je užívala vždycky tak měsíc no.

Venuska, 9. 11. 2023, 9.25

Je těžké si clipy nasadit? Dá se to zvládnout i doma? Uvažuji taky o prodloužení vlasů.

Brigitka, 4. 11. 2023, 12.50

Jsem moc spokojená s prodloužením vlasů od vlasy-k-prodlouzeni. Jejich materiál je z pravých lidských vlasů a je opravdu kvalitní. Mám jejich clipy sladěné s mou barvou vlasů a jsem nad míru spokojená.

Denisa75, 20. 10. 2023, 10.48

To není vůbec dobře. Kde jste si je nechala nasadit? Myslim, že vámi a vlasy to nebude, pokud je neškubete kartáčem u spojů. Zkuste jiný salon a posunutí. Možná bude potřeba vlasy znovu připravit k prodloužení.

sarkanova3333, 16. 10. 2023, 23.30

Zdravím No podle toho co píšeš, tak to nebude kvalitní práce. Ségra pracuje v salonu a její prodlužko vypadá super i po měsíci a půl bez nějakýho odpadávání. Šla bych být tebou má reklamaci, ať nevyhodíš zbytečně peníze. Já mám příčesky pravý lidský a když potrebuju nasadím nebo nechám svoje kratší, podle nálady.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů