čůrat ano ale bobek do kalhot
Vložil(a): kajaklara,19. 4. 2017 12.49
Milé maminky, už si nevím rady. Náš malý 2,5 roku. Snažíme se ho odnaučit od plenek kvůli školce. Čůrat chodí,jen když se do něčeho zabere, tak to občas nedá, ale to se stane. Jak ale dojde na bobek, tak ten končí vždy v kalhotách. Zkoušeli jsme po dobrém, odměny a teď už jsem dospěla i do fáze po zlém... Jenže mi to trhá srdce. Takhle se mi pokadí i 2x denně. Na nočník se posadit nenechá... děkuji
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 10. 5. 2018, 16.21
Marusk, 27. 2. 2018, 16.28
Gratulace! Tak jsem ráda, že jste toto "krizové období" zdárně překonali.
Žofinka, 28. 4. 2017, 16.29
musíte po dobrém, jinak to nepůjde, a co zkusit pravidelnost, třeba každé ráno, aby se naučil chodit na velkou, dát mu napít, a pak na nočník
klarike1, 22. 4. 2017, 1.00
U nás to máme obráceně.....dceři jsou 3 a bobek ano, ale čůrat do kalhot. U pediatra jsme byli, nemocná není, také má občas den, kdy na záchod chodí, ale další den peru deset kalhot. A doporučení od širokého okolí - jen po dobrém a chválit za každé zlepšení, motivovat a podporovat....je to ale těžké, když nezíská motivační odměnu, utěšuje potvůrka ona mne: to nevadí maminko, tak zítra
Taky bych to moc nehrotila. Syn se nám zhruba ve dvou a půl letech šprajcnul a nechtěl kadit..ani na nočník a ani do plínky...končilo to tak, že až to prostě po několika dnech nevydržel, tak to pustil do kalhot. Nepomohlo vůbec nic, po dobrým ani po zlým a upřímně dodnes mě to mrzí, že jsem na něj tlačila, bylo to psychicky náročný, ale chce to vydržet, on si na to přijde sám.
Moc děkuji. Jen pro rovnováhu, nechci to po zlém, je to spíš už z nouze. 3x denně koupat pokaděné dítko, do nekonečna prát pokaděné věci min jednou denně. Zkusím vytrvat a vydržet. Moc vám děkuji. Ještě vyzkoušime tu pohádkovou metodu a uvidím, třeba to zabere. Moc moc moc moc děkuji milé ženusky
L.janicka.l, 20. 4. 2017, 10.19
At se pohadka povede ☺
L.janicka.l, 20. 4. 2017, 14.01
A co zkusit jeste zavody, kdo si sedne na nocnik prvni a udela bobek, vyhraje treba bombonek
L.janicka.l, 20. 4. 2017, 18.33