Půjčovna nosítek zde na webu
Vložil(a): dadinkamaminka,4. 10. 2020 13.13
Ahoj. Už jste vyzkoušeli půjčovnu? Jak jste spokojené? Já váhám, zda to zkusit, protože tahám neustále kočárek i tam, kam bych nemusela ? Jen mi to připadá tak trochu drahé no ?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
patricia077, 5. 10. 2020, 17.31
Souhlasím s holkama, já bych koupila na bazárku
Já bych koupila z druhé ruky a případně prodala dál. Za tu cenu pujcovneho bych si ho nepujcila...Úplně nejlepší je osahat si ho u kamarádek, případně vyzkouset v obchodě a pak koupit z druhé ruky. Je jich teď všude spoustu, takže ty ceny z druhé ruky jsou parádní a dá se to pak prodat za skoro stejnou cenu dál (mě takhle vyslo nositko pro dvě děti asi na 300.
Půjčovna se vyplatí, pokud chceš nosítko vyzkoušet, jestli ti vůbec bude vyhovovat a jestli se dítě bude chtít nosit. Nebo třeba na víkend, dovolenou. Pokud budeš nosit častěji, určitě si pořiď vlastní nosítko, klidně z druhé ruky. Já do roku nosila v šátku, pak jsem si pořídila nosítko od Eli handmade, nejsou tak drahé a byla jsem spokojená. Akorát má měkký bederní pás, což někomu nemusí vyhovovat. Nositko je skvělý nejen na místa, kde to s kočárkem není praktické, ale třeba i na delší výlet v kombinaci s kočárkem. Taky se hodil, když přišla viroza, růst zubů. Později, abych se synem mohla vůbec uvařit, vysát, u toho vždy usnul. ?
Lenourecek, 4. 10. 2020, 22.55
Kluci už se bohužel nenosí Myslím, že pokud si nejste jistá tím, které nosítko nebo šátek chcete, tak je lepší si ho nejdříve vyzkoušet, než rovnou kupovat
L.janicka.l, 4. 10. 2020, 22.40
Kup od nekoho zabehle, vsak je potom muzes zase prodat