Parádíte svoje děti? Pochlubte se :)
Vložil(a): Alexandra,15. 8. 2016 20.35
Maminky, parádíte svoje děti, když jdete ven, nebo třeba pro nějaké speciální příležitosti? Pochlubte se, jak to vašim dětem sluší :) Máte radši funkční a praktické oblečení, nebo si ujíždíte na nějakých super modelech? Vkládejte fotky a můžete vyhrát parádní šatičky a klobouček pro holčičku, nebo bundičku a kšiltovku pro kluka (mrkněte do kat. Soutěže).
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
lucie25987, 3. 12. 2022, 22.31
Já mám holčičku a je to moje panenka. Hrozně jsem se těšila, až jí budu nakupovat šaty, česat culíčky a dělat z ní živou panenku, tak si to teď užívám . Objednala jsem jí šaty, sukně a další pěkné oblečení z https://www.tamaiti.cz/divci-saty-a-sukne-z-biobavlny/ a na jejím outfitu si nechávám hodně záležet.
Mygara, 18. 11. 2017, 7.44
dcera byla spíše kluk v sukních a syn to neřešil , to spíše teď se prohlíží v zrcadle
Fuga, 20. 12. 2016, 7.04
já většinou ne, máme doma prasátka. a u nás , naštěstí, neplatí, že dítě si od 3 let vybírá oblečení. u nás, co mu ukážu, to si obleče a remcá jen málokdy. Jsem ráda, že nemusím řešit, jestli má na triku spidermana nebo ne
Parádím i neparádím, záleží kam jdeme . Nna hřiště, zmrzku apod stačí trika a tepláky, k doktorce jdeme oblečeni slušněji - triko, rifle. Jinak starší Natálka se parádí ráda, v létě mi kolikrát řekne sama od sebe že nechce na hřiště, že chce jen na procházku aby mohla jít v šatech šatů má nepočítaně... Doma si pořád hraje na princezny. Děti nemají rádi měkké dárky, naše modelka je za oblečení ráda ale i trika na písek nejsou obyč, ale třeba Disney nebo se zvířetem, princeznou atd. Momentálně nejvíc frčí Ledové království . Mladší decři je to ještě jedno, ale taky se snažím ji parádit aby vedle starší decry v šatech a střevíčkách nevypadala v šedivých teplákách jak chudá příbuzná . A kdy se naposled naparádily speciálně? V srpnu na křtiny synovce fotku dodám kdyžtak později, nemám v tabletu
Můj syn je hroznej model a vůbec nechce tepláky,jen kalhoty(džíny).Je schopnej se několikrát za den převlíknout a oblečení si chce vybírat sám,včetně pyžama.Na hřiště a písek upřednostňuju legíny nebo tepláčky,kolikrát se mi ve výprodeji daří ulovit parádní kousky z lindexu nebo ze zary a když jdeme na návštěvu nebo k doktorovi,dám ynovi většinou džíny nebo nějaký kalhoty.Loni na štědrý den měl dokonce kalhoty s košilí,vestou a motýlkem
Lenourecek, 22. 8. 2016, 23.50
Syna oblékám podle příležitosti. Nejvíce jsem si to užívala, když byl ještě úplně malé miminko. Čím je starší a pohyblivější, tím je jeho oblékání složitější a vzteká se u něj, takže jsem ráda, když ho přes den nemusím převlékat Mám ráda praktické věci, které jdou dobře a snadno oblékat, nikde ho neškrtí a jsou z kvalitních materiálů. Samozřejmě ale chci, aby mu to i slušelo. Někdy se také parádí sám, třeba jako na fotce
Kateřina Kapcová, 21. 8. 2016, 14.37
Karin Boušková, 20. 8. 2016, 18.04