Kolik párů bot a jakých jste pořídili dětem na letošní léto?
Vložil(a): vendy.z, 20. 6. 2016 19.05
Jen tak pro zajímavost.... Kolik párů bot a jaké máte pro své děti na léto? Já jestli nejsme moc ulítlí. Naše dcerka má: 1x holinky, 2x sandálky, 2x botasky, 1 x crossky, 1x balerinky :-) Synek: 1x holinky, 1 x botasky, 1x sandálky, 1x zavřená pevná bota, 1x crossky.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 7. 12. 2017, 18.33
to toho mají opravdu hodně .-))
Fuga, 9. 12. 2016, 9.54
to jste tedy trochu megalomani .-) Já jim pořizuji sandálky a jednu uzavřenou univerzální botu
k.o.r.i.n.e.k, 16. 10. 2016, 16.10
Ten náš syn byl normálně chudák, když to tu čtu. Celé léto a vystačil si s jedním párem bot - sandálky. Když pršelo, tak capkat nechtěl.
Terka Bamboolik, 2. 7. 2016, 22.59
Moje děti mají jedny uzavřené - celoroční boty na chladněji, jedny sandále a gumáky, ale tak 80% času jsou stejně bosy, nejmladší roční nemá boty vůbec
Zuzka Čtvrtečková, 28. 6. 2016, 21.18
My máme kluka a má 3x plátěné botky - díky babičkám se nám sešly, 1x pořádnější kecky, 1x sandálky s otevřenou špičkou 1x sandálky s uzavřenou špičkou, 2x holinky, 1x crossy - z těch nadšená nejsem, ale malý ano. A malý má víc bot, než já
Markéta V., 28. 6. 2016, 7.17
Tak pokud boty využijete, tak proč ne. My teď máme u obou dětí to samé 1 x celoročky, 1 x sandálky, 1 x holinky a 1 x crossky. Nejmíň využijeme sandálky, protože hodně běhá naboso. Naopak ostatní boty jedou celkem celoročně. Když ale noha hodně rostla měli jsme vždy jen 1 pár na sezónu.
k.o.r.i.n.e.k, 23. 6. 2016, 14.11
Syn zatím žádné nemá, ale on se ještě nerozchodil, je mu 14 měsíců. Ale koupím mu něco na způsob tenisek a ve vedru bude naboso
Dcera: kecky na ven, kecky do školy, kecky k šatům, balerínky, boty do hor, boty na klínku (je už třináctiletá), žabky lesklé, žabky nelesklé, sandále černé, štříbrné a béžové, pantofle parádní, pantofle gumové, kroksy Syn: kecky Nike, kecky Nike kytka, kecky Nike vyvýšené, pantofle, kroksy, kecky Vans, žabky Takže myslím, že můžete být v klidu. Jo ale doma a po zahradě všichni chodíme naboso nebo v ponožkách, to je taková rodinná úchylka.
Eliška Kaiserová, 22. 6. 2016, 12.51
Pro dceru mam 2* sandalky,gumacky a 2* tenisky a jedny kotnickovy botky,ale nejradsi je na trave na boso