Očkování a spalnicky
Vložil(a): Adrianita,12. 3. 2018 5.17
Zajímavý článek s Annou Struneckou ohledně očkování http://www.kondice.cz/2014/05/divim-se-ze-to-ty-deti-preziji/. Zmiňuje se o spalnickach, taky jsem v té souvislosti narazila na článek. http://provolbu.cz/kdo-roznasi-spalnicky-ockovani-neni-tak-ucinne-jak-si-myslite/
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Jo asi tak...lidi myslí, že očkování zachrání cokoliv.... pokud se matky brání, jsou špatné a ohrožují spolešnost že se očkují látky, které měly omezit určité MO, které dnes nejsou v EU? Nevadí! že to neúčinkuje, mohou za to ty, co děti neočkujií. I když se nakazí dospělí, kteří byli v dětství očkováni...to je prostě populismus!!!!!
Já nechala syna očkovat dle doktorky a ještě jsem mu nechala nepovinné vakcíny. Ted se všude rojí nemoce a navíc se sem cpou cizinci, kteří můžou dotáhnout cokoliv.. fuj a to nepočítám ty naše bezdomovce, už dva chytli se žloutenkou. Minulý týden jednoho zabil jiný bezdomovec, je to děs
Žofinka, 13. 3. 2018, 6.19
Vše se vyvíjí, teď už dávají jen 2 dávky a v jiném časovém odstupu
Aliisha, 12. 3. 2018, 21.13
Očkovat/ neočkovat..,, věčné téma
I u nás....u prvního jsem neřešila... u druhého hodně...ale díky tomu, že byl zdravý a nic nebránilo, jsme nechávali očkovat povinná očkování - s modlitbou vše ok....u prvorozené jsme dávali i nepovinnné (pneumokoky) a syn měl několikrát otitidu (zánět stědouší, na nějž má být očkování pneumokoků účinné)....ptala jsem jsem se primáře plicního oddělení, zda mám nechat očkovat, nedoporučil to . je to prý jen marketing, nic tomu nezabrání, jen věk...a potkala jsem tam 2 děti na oddělení, kteří očkovali i když byli nemocní a šli po očkování několk měsíců nazpět
Janako, 12. 3. 2018, 12.23
Zrovna nedavno jsem cetla clanek,proc se spalnicky zase vraci a jak mohou byt nebezpecne.Nejsem ani priznivcem ani odpurcem ockovani,ale jak se rika,kazda mince ma dve strany.A ted co je horsi,ockovani nebo samotna nemoc?
Janako, 12. 3. 2018, 18.28
O tom jsem neco slysela.Ale nevim,jestli se da tak jednoznacne rici,kdo byl "prvni".Kde k tomu vubec prisla ta sestra?
patricia077, 12. 3. 2018, 11.44
Očkování tj prostě fakt složité téma, já to řeším skoro pořád naposledy u sebe tetan
patricia077, 12. 3. 2018, 11.59
To taky a navíc jsem si ho před operací dát musela, měnila jsem doktora kvůli předoperačnímu a měla jsem nežádoucí reakci..už jsem ho měla roky prošlý