Očkování MMR
Vložil(a): Leňulka,2. 11. 2017 6.43
Maminky je tu někdo kdo má starší dítko a odkládá očkování MMR? Právě mě zaskočila informace, že od ledna se mění zákon a dítě musí být očkováno nejpozději do 18měsíců věku. Dceři bude v lednu 23 měsíců, očkování odkládáme a asi se tomu už nevyhneme. Chtěla jsem to dávat až později, třeba před nástupem do školky. Navíc dřív se i mluvilo o tom, že by se očkovalo až před nástupem do školy, že potom ta vakcína nemá účinnost až do dospělosti. Neví co by a pořád to mění ale toto by mělo být definitivní tak se toho děsím
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
ivka.ajda, 29. 1. 2018, 11.16
Taky odkladame a zatim nam nastesti nikdo ničím nehrozí. Očkovat MMR budeme až před zapisem do školky.
baru86, 4. 11. 2017, 23.48
Zatím to máme před sebou, ale už nás pediatr informoval, kdy na to dojde. Ani jsem nevěděla, že jsou v tom změny..
Lenourecek, 2. 11. 2017, 22.01
První dávku jsem nechala očkovat normálně. Na druhou jsme se zatím domluvili na odložení
Aliisha, 2. 11. 2017, 21.03
Očkování je nekonečné téma. Očkovala jsem normálně nicméně, když nedáte, tak Vás asi do vězení nezavřou
Mygara, 2. 11. 2017, 20.06
já dala očkovat a nepolemizovala jsem o nějakém odsunu, pořád věřím v dobro očkování
Furciferka, 19. 12. 2017, 19.14
Ja verim sve pediatricce. Ona vi, co dela. Ja nejsem odbornik, tak nebudu hazardovat se zdravim sveho ditete.