Očkování proti rakovině děložního čípku
Vložil(a): Leňulka,5. 5. 2017 7.48
Včera proběhla na FB diskuze o očkování proti ´´rakovině děložního čípku´´ což neexistuje a některé si to nedají vysvětlit. Je to očkování proti HPV viru, proti rakovině očkování fakt neexistuje. Dost jsem si o tomto očkování zjišťovala protože mi bylo nabízeno a došla jsem k závěru, že se očkovat nenechám a nikdy ani dceru ne. Jaký názor na to máte vy? Necháte svoje holky očkovat?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
veronika02, 19. 12. 2017, 13.47
Pardon, že rozpatlávam starou konverzaci, ale chtěla bych něco říct. Maminka mne nechala naočkovat proti rakovině děložního čípku. Bohužel po letech gynekologické nálezy byly horší a horší až jsem podstoupila konizaci děložního čípku a doktoři se bojí zda nejde o něco závažnějšího. Za mě je to myslím úplně zbytečné, není žádný lék na rakovinu, myslím, že bez tohoto sajrajtu budu děti zdravější.
Maminky,ať už očkojute cokoliv, nezapomínejte na prevenci a podpořte imunitu svou nebo dětí. Každé očkování je velký zásah a je vhodné vakcinu něčím podpořit, aby se minimalizovaly reakce na ni. Vhodným doplňkem je třeba vakcinal sirup nebo něco podobného. Více na toto téma na www.vakcinal.cz.
Mygara, 9. 5. 2017, 21.59
já dceru očkovat nechala a nelituji
Žofinka, 9. 5. 2017, 13.38
já plánuji nechat dceru naočkovat
Fuga, 9. 5. 2017, 13.29
já osobně očková jsem a nelituji, mám 2 kluky a ty tedy očkovat nenechám
Lenourecek, 5. 5. 2017, 23.34
Mám dva kluky, takže toto rozhodnutí nebudu muset dělat, ale holku bych očkovat nenechala