Pravda na téma vakcín
Vložil(a): Janna,24. 4. 2017 16.19
Článek k zamyšlení... http://prozeny.net/lekarka-to-nevydrzela-a-napsala-pravdu-na-tema-vakcin-silne/
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Očkování je vždy riziko, takže je třeba k tomu přistupovat s rozumem, neočkovat úplně vše, ale to základní určitě ano. A taky je třeba podpořit imunitu a vakcínu vhodným doplňkem stravy na podporu imunity. My spoléháme na vakcinal sirup, dáváme ho při každém očkování a zatím jsme nikdy neměli žádné reakce nebo komplikace spojené s očkováním.
Žofinka, 27. 4. 2017, 14.40
já to snad ani raději číst nebudu, dceru nechávám očkovat, kdyby se něco stalo, tak bych si to vyčítala ( i když to má i druhou stranu mince)
baru86, 27. 4. 2017, 12.30
Mám pocit, že na téma očkování se ani nedají sehnat informace, o kterých by si člověk mohl říci, že se jim dá na 100% věřit. Jak je pak těžké se rozhodovat..
k.o.r.i.n.e.k, 30. 4. 2017, 11.34
Přesně každá strana má své pro a proti chce to rozumný kompromis
Ten web prozeny je čím dál bulvárnější - už jen ten nadpis.... Jinak o vakcínách si myslím svoje a víceméně je to koktejl humusu Znám osobně čtyři lidi (děti), které díky očkování vážně onemocněly a je to síla. Někdo skončil na vozíčku, jiný sedm operací (od narození do 6 let), jiný opožděný vývoj, někdo ADHD se znaky autismu...
Mygara, 25. 4. 2017, 12.54
vše má své pro i proti, zda očkovat či neočkovat a pravda není černobílá a je jen na nás rodičích, jak se rozhodneme
jitkamety, 25. 4. 2017, 11.34
Já nechala dceri jen povinné očkování
Fuga, 25. 4. 2017, 11.05
dnes je na jeden problém spousta variant řešení a stejně se musíme rozhodnout my, co je pro nás nejlepší
Nechávám očkovat jen povinné a s odkladem, dcera má 15m a 3hexy a nikdy žádná reakce, teď nás čeká poslední hexa a potom až někdy za pár let povinné MMR to budu odkládat co to půjde, říkala dr, že klidně do 7let a do té doby to možná i zruší. Takže u nás očkování zatím jen Hexa a možná jo a možná ne někdy v budoucnu MMR. Nic víc, žádné další očkování nebude