Přeočkování v 5 letech
Vložil(a): jirsovka,17. 7. 2016 20.32
Dobrý večer chtěla bych se zeptat zhruba za měsíc jdeme s dcerou na přeočkování na záškrt,tetanus a černý dáviví kašel a nechci aby jí dali klasiku hexa vakcínu a četla jsem že jsou i 2 náhrady a to Adacel nebo Boostrix. Má otázka zní jaký je mezi nimi rozdíl a který je lepší?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 4. 12. 2017, 6.31
já bohužel netuším
janulik2008, 6. 8. 2017, 2.15
Môžem otázku, je to síce staršia otázka ale ako sa má malá trz? Sú nejaké zmeny v jej stave od posledneho očkovania? Mám totiž dosť strach po tom čo som tu čítala
Můžu se zeptat, jak to dopadlo? Už je dcera přeočkovaná? Pokud měla po prvním očkování tak velký problém, asi bych se poradila s pediatrem nebo ještě lépe s neurologem. Pokud jsou následky po očkování, myslím, že byste neplatila nikde pokutu, pokud by nebyla dcera naočkovaná a měla byste na to papír, že to je ze zdravotních důvodů.
k Neurologovy chodíme a ten papír vám nikdo nedá každý vám řekne že to je nemožné nehledě nato že sem si musela v zahraničí zaplatit speciální vyšetření které to potvrdilo na 100% že to má po očkování na záškrt tetanus žloutenku a černý kašel a vyšetření z ciziny nikdo neuzná a taky sem musela změnit paní doktorku protože mi neustále nadávala že si vymíšlím kraviny a že mé tvrzení není vědecky potvrzené a na to očkování jdem v srpnu tak pak vám napíšu jak to dopadlo a volíme očkovací variantu šetrnější
Po prvním očkování má poškozený mozek a v žádné školce mi jí nechtějí vzít posílají jí pro do školky pro postižené.proto volím šetrnější metodu aby nedošlo ještě k většímu poškození .Toto poškození s vysokou pravděpodobností hydroxitem hlinitým který jak je známo mezi jedovaté kovy.
protože je to povinný a nemám nato abych zaplatila opakovaně pokutu 10000 kč kdby to bylo na mě tak jí nenechám a nechci aby mi holku odnesla sociálka,nehledě nato že každý doktor řekne že to není možné z očkování. já sem si musela zaplatit testy které prokážou jestli její stav je z očkování. A to mohu děkovat andělům že nemá plně rozvinutý autizmus
Katka, 18. 7. 2016, 10.48
Dostali jsme Infanrix. Přestože jsem měla strach a pochyby, nenastal jediný vedlejší účinek ani bolest. Do 6 let jsem to posouvat nechtěla, každé očkování snižuje imunitu, tak aby pak nebyl v 1. třídě zbytečně nemocný.
louskacek2, 18. 7. 2016, 8.18
Tak dceru mi naočkovali automaticky při 5 lete prohlídce. Naštěstí vse v pořádku bez teplot jen kolem vpichu mela delší dobu červený pupínek cca 1,5 cm.
louskacek2, 18. 7. 2016, 18.57
No ona hexu snášela dobře i jako mimino tak jsem neviděla důvod odkládat. A hlavně byla zdraví což kdybych odsunula na podzim nebo zimu by bylo vzdy horší.
Katka, 18. 7. 2016, 10.49
On je nějaký rozdíl mezi očkováním v létě a v zimě?
Katka, 18. 7. 2016, 13.32
Naše děti neměly zatím nikdy po žádném očkování teplotu...mají 8,5 a 5 let, proto mě to překvapilo, v čem je léto/zima rozdíl ;o)