Alternativní mytí vlasů
Zdravím, myje si některá z vás vlasy nějakým "alternativním" způsobem (bez klasických šampónů)? Slyšela jsem o octu, různých mýdlech, olejíčkách, jedlé sodě, žitné mouce atd. Musím si mít vlasy obden (rychle se mi mastí a pramínkují) a ráda bych to zkusila protáhnout na delší dobu. Máte někdo něco osvědčeného? Zejména na ty rychle se mastící vlasy? Děkuji.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 4. 12. 2017, 6.39
já to řeším suchým šampónem
Já jsem na svoje vlasy používala snad všechny možné šampony na mastné vlasy a moc to nezabíralo, až jsem jednou koupila šampon od Yves Rocher s kopřivou a ten je super. Vlasy jsou nějak samet a nemastí se. Dřív jsem měla hned druhý den mastné vlasy a po tomto šampon už to vydrží i čtyři dny a více...
Fuga, 12. 12. 2016, 15.06
já střídám klasický šampón někdy se suchým šampónem- je to vlastne takový pudr, který vsákne mastnotu, a pak se vyčeše
Kamarádka kadeřnice radí, že když se myjí vlasy, dát si na ruku jen maličko šamponu, i když se netvoří pěna, vůbec to nevadí, opláchnout a třeba ještě jednou takhle zopakovat, ale opravdu toho šamponu jen maličko. Čím víc to pak pění, tím dřív se vlasy mastí. Ona si myje vlasy tak jednou týdně až jednou za 10 dní a i tak se ji minimálně mastí, vlasy má do pasu Jo a oplachovat vlažnou vodou pro lesk vlasů
Katka, 18. 7. 2016, 10.34
A kdo si všimnul, že zmizely palce dolů a přibylo sdílení článků?