Bolavé oči
Vložil(a): Cherrynka,2. 8. 2018 16.45
Ahoj, nevíte, jestli existují nějaké speciální brýle při práci na PC? Mám brigádu přes PC a bolí mě z toho docela oči, jak na to nejsem zvyklá u toho věčně sedět. Nebo nějaké kapky, co očím uleví? Zatím používám studené čajové sáčky,a le to pomůže jen na chvíli. Mám diplopii, ale tím to prý není
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
vranovahan, 19. 1. 2023, 12.51
Taky s tímto mám v poslední době bohužel problémy. Mně pomohlo hlavně to, že jsem si z https://www.hotovebryle.cz/ koupila dioptrické brýle. Díky nim tolik při práci na počítači nemusím namáhat oči a netrpí pak takovou únavou. Slyšela jsem ale, že pro práci na počítači jsou prý super i takové ty brýle blokující modré světlo. To prý únavě očí také hodně přispívá.
WeruskaSK, 23. 8. 2018, 0.31
ano su specialne skla, japonske ci ake, najlepsie na svete momentalne na trhu, stoja asi 90e jedno sklo bez ramu a odrazaju modre svetlo, mam take a na kompe mam este f.lux program - stmavuje mi obrazovku aby tak neziarila a kvapky hyal drop - mozu byt otvorene az pol roka na rozdiel od ostatnych ktore len 1 mesiac, obsahuju kyselinu hyaluronovu ktora oko zvlacnuje a zvlhcuje
Petra Schoberová, 7. 8. 2018, 7.41
Já vím že byla taková síťka na monitor ale brýle to nevím
Petra Schoberová, 7. 8. 2018, 23.29
Osobní zkušenost bohužel nemám tak moc neporadím ale vím že to existuje
Mygara, 5. 8. 2018, 9.01
o brýlích jsem neslyšela, to by se asi jinak houfně prodávaly a kupovaly, jsou jen kapky do očí
Ketris, 4. 8. 2018, 14.58
Zadne takove bryle myslim neexistuji.. Zkus kapky a taky doporucuju od Balea roll on pod oci i na ocni vicka, je fakt super na unavene oci!
Ketris, 7. 8. 2018, 17.35
Tyjo, fakt? Tak to je super.. hlavne at pomuzou
louskacek2, 4. 8. 2018, 0.13
Zvykneš si.
Žofinka, 3. 8. 2018, 23.21
O žádných speciálních brýlích jsem neslyšela, bohužel