Bolest při menstruaci :/
Vložil(a): Baruška07,2. 7. 2018 19.03
čauky děvčata, prosím poraďte mi, co Vám pomáhá na bolestivou menstruaci. A zdali, máte zkušenosti s menstruačním kalíškem. :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 30. 7. 2018, 18.59
teplo na podbrusko a krize, vankusik alebo termofor, alebo hoc aj sklenenu flasu plnu horucej vody a zabalenu do uteraku
Petra Schoberová, 7. 7. 2018, 8.12
Na bolest zapomenu jen když mám hodně práce a pořád někde lítám jakmile se hodím do klidu silim bolesti.. Ani prášky nepomáhají, jen na chvíli horká koupel či sprcha
Kamila Pecharová, 4. 7. 2018, 0.31
Mívala jsem velice bolestivou MS na začátku cca v 10,11 letech.. Nemohla jsem chodit, bolela mě celá noha (práva nebo levá podle toho, který vaječník byl na řadě), zůstávala jsem ty dny i na doporučení lékaře doma a nechodila do školy a jediné co pomáhalo bylo teplo a i když to nechcete slyšet, tak Ibalgin.. Kalíšek jsem si koupila, nestihla vybalit a otěhotněla jsem, takže jsem ho obratem nový prodala, protože po porodu je třeba větší velikost a od té doby nemám odvahu
Kamila Pecharová, 5. 7. 2018, 0.42
Ano, bohužel (nebo bohudík? Třeba se to ještě ukáže jako výhoda) tak brzy.. Byla jsem asi první ze třídy, cítila se trapně, zostuzeně.. Děsné vzpomínky.. Ještě že je to za mnou ty až v 17ti? To je zvláštní, že je v tom takový rozptyl, že?
LenkaKozlova, 3. 7. 2018, 23.29
Kromě toho co tady už bylo zmíněno se doporučuje ještě čaj z řebříčku.