Brýle z Grandoptical

zobrazeno 1809×

Vložil(a): Esteer, 7. 8. 2023 19.20

Ahoj. Máte zkušenost s brýlemi z Grandoptical? Jaká je kvalita a servis? Koukám na stránku a viděla jsem hodně slev, co mě zaujalo, tak jsem rozmýšlela, že bych se tam jela kouknout. Brýle nenosím, tohle budou mé první. Hlavně bych chtěla nějaký lepší kvality, ale ne zase moc drahý:-)

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

maguska, 15. 12. 2025, 16.40

Mám taky z Grandu první brýle, začala jsem je nosit teprve před měsícem. Vidím s nimi dobře a jsou hezké i dobře sedí. Takže zatím jsem spokojená.

Wolfimama, 24. 11. 2025, 18.26

Za mě kvalita dobrá, ceny nejsou špatný, záleží i na značkách, něco je možná dražší, ale mně osobně nevadí, když zaplatím víc, hlavně že jsem s brýlemi spokojená. A podle mě i optičky jsou moc příjemné, takže i proto u nich ráda nakupuji.

KlarikaD, 26. 11. 2025, 12.33

To je pravda, ty slečny nebo paní jsou moc milé a vstřícné. Zatím jsem natrefila jenom na fajn obsluhu, tak doufám, že to tak i zůstane. To nakupování je pak příjemnější.

Zelinda, 27. 10. 2025, 14.30

Já jsem taky s jejich brýlemi spokojená, ráda tam chodím, protože i změří zrak, takže všechno vybavím na jedním místě. Rámečky v nabídce jsou hezké a výběr je dobrý.

Mejzi, 6. 11. 2025, 19.54

Jo na to měření chodím taky. Je to zdarma několikrát v průběhu roku, takže jednou za rok nebo dva si tam zajdu. Hlavně je to rychlý a bez čekání.

KlarikaD, 23. 9. 2025, 20.21

GrandOptical brýle mám už druhé a nestěžuju si. Obroučky mám jenom z těch jejich značek, ale kvalita je dobrá. Byla jsem jen čistit skla, ale problém s brýlemi jsem zatím neměla.

Mejzi, 28. 8. 2025, 15.43

Brýle jsem u nich kupovala po několikáté a vždy jsem byla spokojená. Nikdy jsem nic nereklamovala a to jsem kupovala i levné obroučky. Mám dokonce i sluneční několik let.

Leonavi, 3. 9. 2025, 12.50

Taky jsem s brýlemi nikdy neměla problém. Jenom nějaké vyčistění, nebo dotažení, ale to vše udělali zdarma na počkání. Ta kvalita je dobrá.

Anyta, 16. 6. 2025, 16.05

Mají hezký brýle, mám odtamtud první dioptrické a nosím je několik let. Vydržely teda dlouho. Teď bych potřebovala nová skla, takže si asi pořídím po dlouhé době i nové obroučky.

Leonavi, 1. 7. 2025, 13.07

Koukni teď na akci, mají to na skla i čočky. Já jsem kupovala minulý týden nové, takže zase se mi povedlo koupit za fajn cenu.

Anyta, 19. 8. 2025, 12.22

Děkuji, nakonec jsem pořídila minulý týden. Ta akce se mi vyplatila, tak jsem spokojená. Teď mám zase na pár let klid.

balazdana, 22. 4. 2025, 13.25

Já jsem si tam byla změřit zrak před dvěma týdny a určitě se vrátím. Paní optometrička byla moc fajn a slečny na prodejně taky, když jsem jim dávala kontaktní údaje. Ještě mám dobrý zrak, takže brýle nepotřebuji.

Karrollin, 26. 5. 2025, 17.09

I já jsem se objednala na to měření. Byla jsem tam prvně, vždycky chodím k očaři. Ale bylo to dobrý, vyšetření rychlé a co se mi líbilo je, že jsem se objednala online a úplně přesně mně vzali. Dobrý výběr odpoledních termínů a taky jsem viděla i víkendy:-))

Leonavi, 12. 3. 2025, 9.21

Mně se v Grandopticalu nakupuje dobře. Nabídka obrouček je pestrá a ceny nejsou špatné. Předtím mi tam pracovala kámoška, takže jsem měla brýle o dost levnější. Ale chodím tam i teď, hlavně na akce.

Dita94, 27. 5. 2024, 15.07

Hele taky jsem u nich nakupovala i dioptrické i sluneční brýle a spokojenost.

Jitty, 30. 4. 2024, 13.03

Z Grandopticalu mám několikáté dioptrické brýle a taky sluneční brýle. Já jsem s jejich kvalitou moc spokojená. Cenově je to různé. Jsou i dražší, ale ve slevách bývají moc dobré ceny.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů