Brýle z Grandoptical
Vložil(a): Esteer,7. 8. 2023 19.20
Ahoj. Máte zkušenost s brýlemi z Grandoptical? Jaká je kvalita a servis? Koukám na stránku a viděla jsem hodně slev, co mě zaujalo, tak jsem rozmýšlela, že bych se tam jela kouknout. Brýle nenosím, tohle budou mé první. Hlavně bych chtěla nějaký lepší kvality, ale ne zase moc drahý:-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Hele trvá to možná tak 20 minut. Podíváš se skrz řadu čoček, jestli vidíš špatně do dálky nebo na blízko. Taky jsem koukla do nějakého přístroje. Je to úplně v pohodě, potom mě optička taky nechala přečíst něco s těmi skly, které mi vybrala a napsala doporučení na brýle. Takže za mě moc dobrý, hlavně je to rychlé no a objednat je potřeba se dopředu, klidně na jejich stránkách. Ale termínů je tam hafo, takže je možné, že najdeš i na další den:-)
Kateriiina, 28. 11. 2023, 13.49
Mám z Grandu jenom jedny brýle, ale nosím je dlouho a ráda. Bohužel po přestěhování už možnost nákupu v tyhle optice nemám, protože mám pobočku moc daleko.
LenkaVlckovka, 7. 12. 2023, 12.24
Tak snad si do města můžeš někdy zajít a nakoupit.
Kateriiina, 7. 12. 2023, 21.13
No to jo, taky že plánuji po novým roce. Potřebuji toho víc nakoupit, tak jsem přesvědčila manžela, že si uděláme celodenní výlet. A co vím, budou i slevy, jako každý rok. A jak jsem psala, mám ty jedny brýle dlouho, takže bych chtěla nové obroučky.
LenkaVlckovka, 13. 11. 2023, 16.11
Já jsem si pořizovala jenom levnější obroučky a nosím ty brýle druhý rok. Jednou jsem byla reklamovat, ale opravené jsem je měla rychle, takže dobrý.