Dieta
Vložil(a): MartaJane, 18. 11. 2021 22.56
Ahooj, nedaří se mi zhubnout, nemám nadváhu ale jen pár kilo nahoře které bych radši neměla,,, nemáte někdo účinnou dietu díky které bych se dostala na svoji vysněnou váhu?:-) Už jsem toho vyzkoušela tolik, takže zkusím všechno :-)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
sarkanova3333, 26. 5. 2024, 23.13
Páni 19 kg, tak to smekám, to je opravdu dobrá. Já jsem zhubla 8 kg, ale i tak, je to u mě asi maximum, víc už bych ani nechtěla. Chuťově dobrá keto dieta. Ne každá je chutná.
Hele jestli hledáš něco co je trochu změna tak zkus dietu od Proslim. Mně hrozně sedla. Maj zajímavý příchuti jídel a nebylo mi po nich vůbec těžko jak u jiných. I jsem neměla problém s nedostatkem energie. A když to budeš poctivě dodržovat tak to určitě zafunguje jako u mě.
Královka85, 8. 2. 2024, 10.44
Mě třeba více než zmíněné sedla dieta od Ketofit. Začala jsem s balíčkem na zkoušku a pak jsem si koupila balíček na 4 týdny. Začala jsem si pak vařit dle jejich receptů, jedla hodně zeleniny a váha šla krásně dolů. Tím že mají nejméně sacharidů se hubne opravdu rychle, jen je potřeba se na to potom nevykašlat a nezačít zase s nezdravými potravinami.
verkaherka001, 28. 5. 2023, 18.56
Taky zrovna koukám co zkusit a hodně mi je všude doporučovaná ketodiet.cz tak ji nejspíš vyzouším..
Alenacap45, 19. 11. 2021, 23.57
Takových nás bude víc, taky kdyžtak ráda dostanu tip
LucieS, 19. 11. 2021, 9.50
Tak stále nejlépe platí: výdaj musí být větší než příjem