Doplňky stravy
Vložil(a): Monča K.,16. 11. 2020 13.39
Dobrý den, jaké prosím doporučíte doplňky stravy na podporu imunity a na zbavení se únavy? Mám náročnou práci a chtěla bych nějak nakopnout organismus, děkuji.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
No já si kupuji Lipomazální vitamín C a jestě Serrapeptázu od Enerexu. Lipo je v tekuté formě a Serra je ve formě tabletek. Oboje je za mě zázrak, Hlavně teda ta Serrapeptáza. Nevím jestli ji znáš, ale pomáhá hodně při zánětech například, po operaci na rychlejší hojení a hlavně čistí tělo a zbavuje ho těžkých kovů a eliminuje toxiny v těle.
Lipomazální vitamíny jsou prý lepší, líp se vstřebávají a jednodušeji se tak dostávají do těla. To už jsem někde četla, já sama jsem měla max vždycky nějaký šumák, ale je na čase s tím začít něco dělat. Serrapetázu teda vůbec neznám, ale zní to až neuvěřitelně, na kolik to přijde a na jak je to dlouho?
Mají dvě balení jedno za 855 Kč tam je 60 tabletek a vyjde to cca na měsíc až dva, záleží na tom jak to budeš užívat. A pak mají velké balení ze 180 tabletkami a to máš za dvojku teda už. Ale zase máš to minimálně na 3 až 6 měsíců. Buď bereš jednu nebo dvě tabletky denně. Zázrak to je a moc se o něm nemluví, což je škoda, mě osobně opravdu hodně pomohl a cítím se od té doby co jej užívám mnohem lépe.
Zkus https://www.zazracnaosmicka.cz/ mně zabírá fakt zázračně dokážu se mnohem líp soustředit, celkově mi přijde, že mi to líp myslí, jakoby mi nastartovala mozek. Obsahuje jenom přírodní věci a je bez cukru.