Gua sha
Vložil(a): Gustawka,28. 1. 2021 20.07
Zdravím, máte zkušenost s kamenem gua sha na masáž obličeje? Používáte k tomu nějaký olejíček? Jak jste potom s pletí spokojené?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ahoj všichni, já jsem gua shu objevila náhodou na netu, a občas jsem si něco přečetla, a teď konečně koupila. Já jsem absolutně nadšená. Pořídila jsem si sadu z růženínu a na youtubu najdeš spoustu návodů na masáž s radami, co a jak dělat. Je to neskutečně příjemné a uvolňující. Jsem závislák! Je mi už přes čtyřicet, takže když si dáš kámen do ledničky, mázneš výživným olejíkem a uděláš si masáž, nádherně to vypne pleť....kdo má rád kameny, fakt doporučuji. Můžete si vybrat z různých druhů kamenů, já jsem instinktivně vybrala růženín....a kupte raději dražší variantu (já koupila za 950 Kč), aby byl kámen pravý...
Katka, 29. 1. 2021, 20.48
A nejlepší je křišťál, má největší energetickou sílu.
Katka, 29. 1. 2021, 20.47
Mám, mazadlo je nutné a je celkem jedno co. Já se moc nemažu, ale hodí se na to třeba moje emulze s vitamínem C. Efekt hodnotit nemůžu, nebaví mě to dělat každý den. Ale pokud se to dělá správně, prokrvuje to pleť, uvolňuje žvýkací svaly a mají se s tím masírovat i akupunkturni body. Je na to šikovné video na YouTube, kde to předvádí nějaká Číňanka. Nedívala bych se na videa Evropanů/Američanů, ti s tím dělají psí kusy, jenom ne masáž ?žádné rychle drhnuti, jak jsem někde viděla. ?