IBS-Syndrom dráždivého tračníku-máte někdo?
Vložil(a): LuciJana82,15. 11. 2017 10.57
Zdravím vás. Lékaž mi diagnostikoval IBS-Syndrom dráždivého tračníku.Trpím na časté zácpy,bolesti břicha,doporučil mi zvýšit příjem probiotik a vlákniny.Doporučil mi Biopron IB-Symbio+Vláknina.Mám užívat půl až jeden sáček jednou až dvakrát denně.Máte někdo zkušenost s tímto produktem?Děkuju.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Já si kupuji vlákninu a od té doby nemám problémy se zažíváním. Docela jsem trpěla na zácpu a potom na průjmy. Je v tabletách, to je super https://www.perlazdravi.cz/hubnuti/vito-life-psyllium/
LuciJana82, 5. 1. 2018, 12.08
Ahoj,někdo tu chtěl dát vědět,jak je,tak se hlásím:-)Jo,beru nějakých 5 neděl a zatim dobrý.Sice ted o svátcích se to díky sváteční stravě a menšímu pohybu trochu zhoršilo:--(,ale vim,mužu si za to sama. Bolesti břicha výrazný nemám,spíš zase ta zácpa,ale snad se to s IBS vlákninou zase zlepší,jak jsem zjistila,tak to chce fakt pevnou vůli v užívání. Hezký rok 2018 všem a hlavně zdraví
LuciJana82, 20. 11. 2017, 17.23
Tak jsem si ho před třemi dny koupila a užívám,tak uvidím.Požívání je v pohodě V lékárně mi lékárník řekl,že Boipron IB-Symbio s vlákninou působí pozvolna,ne ihned,nicméně necítím tak těžko v břiše už ted. Bohužel IBS trpím díky dlouhodobému stresu a nepomohla mi bohužel změna jídelníčku ani více pohybu,byla jsem nucena jít k lékaři. Prosila jsem o příspěvky se zkušenostmi s tímto produktem,takže nechápu,proč se tu objevili některé příspěvky...... Jen pro zajímavost-IBS at už doprovázený prujmy,zácpou nebo nadýmáním trpí prý 15 procent Evropanů a dokonce 14 procent dětí!A často je to bohužel spojené se stresem.