Inkontinence
Vložil(a): Verullis,24. 3. 2022 10.11
Prosím pěkně, potřebovala bych poradit. Mamka má problémy s inkontinencí, a to poměrně silnou, takže vložky nestačí. Nevíte jaké kalhotkové "plíny" koupit co mamce budou pohodlné a budou dobře absorbovat ?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Dobrý den, moc Vás zdravím! Moje maminka řešila taky tento problém, byla u gynekologa a ten jí dal nějaký lék a neskutečně se jí ulevilo. Asi to není na to, aby to problém vyřešilo, ale rozhodně je jí mnohem lépe a jinak jsme kupovali v lékarně kalhotky a byla s nimi naprosto spokojena.
Dobrý den, já mám skvělou zkušenost s nákupem plenkových kalhotek pro svou mamku na eshopu Dentimedshop. Už jsem se na ně několikrát obrátila s žádostí o radu a vždycky byli moc ochotní. Kalhotky jsou dva druhy. Navlékací nebo zalepovací. Důležité je vědět, jak velkou savost potřebujete a obvod boků mamky – podle toho vybíráte velikost. Já kupuju mamce navlékačky https://www.dentimedshop.cz/detail/inkontinencni-pomucky/plenkove-kalhotky-navlekaci/dailee-pant-premium-super-s-14-ks.html a mamka je s nimi spokojená. Pokud byste chtěla, pošlou Vám i vzorek.
Katka, 24. 3. 2022, 13.18
Poradila bych se v lékárně. Bude zásadní odhadnout správnou velikost. Třeba vám tam nabídnou i nějaké vzorky různých značek. Dalo se přes obvodní lékaře zařídit, aby šlo nakoupit i na pojišťovnu, ale podmínky budou přísné a počet omezený. Popř. se poradit s urologem a jít na operaci, není to složitý zákrok a vzroste kvalita života. Samozřejmě mezi tím se dají i cvičit Kegelovy cviky ideálně s podporou kvalifikovaného fyzioterapeuta.