Kolena
Vložil(a): AndulaK,9. 3. 2022 22.09
Dobrý večer, co se Vám osvědčilo na klouby, poradíte? Moje mamka má problémy s koleny, ale na operaci to není. Rak mě napadlo, že bych jí pořídila dobrý doplněk stravy.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Určitě něco s koleganem a glukosaminem. Na trhu je produktů spousta. Kvalitním přípravkem rozhodně nic nezkazíš. Když mě mírně blolela kolena, tak jsem začala užívat a do pár měsíců byl problém vyřešen, ale neměla jsem žádné akutní problémy. Já užívám FlexiMed od NaturaMed, takže z vlastní zkušenosti můžu doporučit tohle.
Výborný je tento doplněk stravy https://www.prozdravi.cz/zdravi/woykoff-kloubni-vyziva-60-kolagenovych-kosticek.html Kupuje si ho manžel a na klouby mu funguje nejlíp.
Marionneta, 21. 3. 2022, 23.18
Taky tento doplněk užívám a zatím velká spokojenost. Na klouby funguje fakt skvěle.
patricia077, 10. 3. 2022, 17.58
Mojí tchýni fungovalo něco co používají veterináři na koně snad ale nevím přesně ale doufám že se to dá aplikovat i na lidi .-)
Katka, 10. 3. 2022, 22.45
Ono je hlavně potřeba si ta kolena udržet v dobrém stavu co nejdéle. Protože pokud se člověk nehybe, má nadváhu a blbě jí, tak mu nepomůže ani svecena voda, jelikož je chrupavka pryč.
patricia077, 11. 3. 2022, 18.55
Tj taky fakt hlavně ten pohyb to chce a kvalitní stravu