Menstruační kalíšek

sledováno 1× zobrazeno 3896×

Vložil(a): caro.line, 29. 12. 2015 2.39

Holky, používáte menstruační kalíšek? Celkem o něm uvažuju, protože už mě nebaví neustále kupovat vložky, které mi jsou nepříjemné a z tampónů nemám zase dobrý pocit, jak se v nich krev drží. Jen neznám zatím nikoho, kdo kalíšek používá a trochu se obávám účinnosti (jak těsní, jestli všechno "neohodím" při vyndavání apod.). Budu ráda za vaše zkušenosti, pokud máte. Díky

Sdílejte:   | 
1

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Misacek, 26. 10. 2022, 19.03

Ahojky, já bych se chtěla zeptat, jak řešíte MS při sportu? Taky kalíšek nebo třeba MS oblečení na sport?

Misacek, 25. 4. 2022, 18.14

Holky, ještě mě tak napadá... Mestruační plavky, používáte? Já o nich uvažuju, tak budu ráda za info...

Barča2020, 5. 12. 2021, 11.09

Na Maluně mají velký výběr těch kalíšků, já používám i menstruační kalhotky.

esterka80, 23. 11. 2021, 10.33

Chce to opravdu trochu cvik a pak to půjde samo, pokud mohu doporučit vyzkoušej kalíšek Lunette a nebo Me Luna najdeš je na maluna.cz

Gustawka, 12. 8. 2021, 23.06

Uvažuji nad tím že si jej pořídím

Mygara

Mygara, 16. 1. 2018, 19.16

tak je vidět, že po počáteční skepsi si ho pochvalujete

Eliška Lišková, 31. 12. 2017, 18.47

Já mám menstruační kalíšek asi půl roku, a to konkrétně Gaia Cup, který jsem si kupovala z Econey v takovém balení i s látkovou vložkou a takovým práškem na jeho čištění (řekla bych, že je na bázi jedlé sody) a ještě k tomu i s cashbackem přes Tipli.. ze začátku jsem se proklínala, co jsem si to koupila za blbinu, ale po dvou nebo třech cyklech už jsem si na něj zvykla a teď už si nedovedu představit jiné řešení. Uvnitř není vůbec cítit a navíc ho vyměňuji ve sprše, takže se mi to zdá i mnohem hygieničtější a především ekologičtější

szendrejka, 21. 9. 2017, 21.45

Přikládám dojmy skoro po 2 letech ? Menstruační kalíšek se stal mým oblíbencem ? Ten cvik na začátku fakt nevzdávejte! Dnes už si to bez něj neumím představit. Navíc pro mě je dost důležitá ekologická stránka. Prostě dávám mu ne 100, ale 1000 bodů ? Ukecávám na něj už několikátou kamarádku a všechny si ho pochvalují. Tenhle vynález mít tak na začátku menstruace....co já se s ní natrápila....

Petra Önder (petrao)

petrao, 21. 9. 2017, 21.33

Používám už 4 měsíce a doporučuji. Je fajn vlastně vůbec nemyslet na to, že je zrovna "váš týden". Výměna taky není náročná, zvlášť pokud jste třeba na mateřské

Alexandra, 10. 4. 2017, 20.45

Menstruační kalíšek používám uz vic nez rok a jsem naprosto spokojena. Chce to trochu cviku ze zacatku pri manipulaci, ale nijak me to neomezuje, naopak. Za sebe doporucuju jednoznačně.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů