Migrény
Vložil(a): darzanka,15. 9. 2016 17.50
Maminky, nemáte některá zkušenosti s migrénou? Co vám pomáhá? Nikdy jsem s tím potíže neměla, ale od porodu se mi jednou za čas stává,že mi před očima začne pulzovat tmavá skvrna, až skoro přestanu vidět a pak se to šíří to periferie. A tak za půl hodiny mě začne krutě bolet hlava. Prý to mám od krční páteře, ale nepomohly rehabilitace ani cvičení a protahování. Nemáte s tím některá zkušenosti? Je to hrůza, když se kolem mě batolí dcera a já musím tak hodˇku jen ležet, protože ani nevidím:(
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 5. 11. 2017, 8.11
tak o té metodě jsem nikdy neslyšela
Fuga, 8. 1. 2017, 0.29
bolest může mít spoustu příčin.. Já bych šla na vyšetření k neurologovi, ale vidím, že zakladatelce pomohla Dornova metoda, o které jsem předtím nic neslyšela
Aliisha, 14. 12. 2016, 22.18
Něco podobného nyní řeším. Od porodu trpím na bolesti hlavy a očí. Mám před očima skvrny a je mi špatně. Nyní mě čeká vyšetření očního pozadí. Pak se bude řešit neurologie. Sama jsem zvědavá, jestli se na něco příjde. Je to totiž hodně nepříjemné.
Jojo,ja zacala videt na svetlem pozadi bile skrvnky. Ale uplne vsechno me preslo po te Dornove metode. Uvidite,jak vam dopadnou vysetreni, ale Dornovku jen doporucuji. Bylo mi tam receno, ze mam od porodu uplne vychylenou kostrc a pote,co mi to pani srovnala, se poprve po roce citim tak,jak pred porodem. Predtim to bylo vazne priserne. I mi piskalo v usich.
Aliisha, 15. 12. 2016, 16.10
No jsem zvědavá. Mam i nízký tlak, hučení v uších. Snad se najde nějaké řešení.
patricia077, 14. 10. 2016, 15.39
Trpím na migrény, u nás je to dědičné a v těhotenství vlivem hormonů to byl mazec a navíc se nedalo skoro nic brát, takže utrpení...asi nejlepší zajít na neurologii, ať něco napíší, doporučí .
Akorát tento týden jsem tam byla. Doktorka mi řekla,že mi stejně nic nenapíše, když kojím, a že si mám zkombinovat paralen s ibalginem.A v listopadu mám ještě pro jistotu eeg,tak snad to bude v pořádku. Ale minulý týden jsem byla na Dornově metodě. Paní mi tam porachtala celou páteř, tak se modlím, aby to bylo tím a měla jsem pokoj. Jestli na to trpíte už dlouhodobě, tak vás tedy lituji. Je to hrůza.
patricia077, 15. 10. 2016, 17.50
Zvláštní..kombinovat léky by se neměly, ale když to radí doktorka hmm ..
jo tak to je super, to slyším prvně co se nějaký neurolog zabývá homeopatika. Jsem vždycky hrozně ráda, když nějaký doktor se přikloní i k možnosti alternativní léčby. Tak držím pěsti, ať nasadí správné a máš klid. Nám doma homeopatika zabírají moc dobře, tak snad na tom budeš stejně.
Já dávám homeopatika dceři při růstu zoubků. Myslím, že bez nich bysme nepřežili:). Ono to ale vypadá, že od něj ani nic potřebovat nebudu. Byla jsem na dornově metodě, pani mi srovnala záda. Řekla mi, že většina migrén je od kostrče a já že jí mám úplně vychýlenou. Srovnala to a ťuk ťuk, už dva měsíce jsem bez migrény:)
jitkamety, 17. 9. 2016, 11.18
Taky jsem s tím měla problémy a pomohlo mi hodně pít a prášek