Naturamed
Vložil(a): dadinkamaminka,22. 9. 2017 13.35
Mamči,objednávala jsem před časem vzorek,spíš teda celé balení omega 3 od této společnosti pouze za poštovné a balné 49kč. Dnes na mě zazvonil pošták a opět mi poslali jejich výrobek.Je ale divný,že já si nic neobjednávala. Po rozbalení na mě vykouknul multivitamín v hodnotě cca 700kč.Je to balení na rok. Poslali mi to zadarmo,nebyla u toho ani žádná faktura,prostě nic. Já mám z toho docela radost,že mi poslali něco zadarmo,že jo,ale nějak nevěřim kvalitě toho výrobku. Na Heurece není žádný obchod,který by tenhle výrobek prodával.Co si o tom myslíte ? Máte zkušenosti s touhle značkou a s těmihle výrobky? Děkuju za reakce...
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Barboralen, 8. 7. 2022, 14.35
Já zkušenost mám. Odebírám pravidelně vitamín D3. Myslím, že produkty mají kvalitní.. Mimo vzorky cena odpovídá kvalitě, takže bych se toho nebála, určitě mají kvalitní věci. Prodávají jen přes svůj e-shop a pokud mají nějakou akci na vzorky zdarma, tak to je fakt super. Asi se na to taky podívám. Ty omega bych celkem i zkusila.
Svatlankanovak, 23. 8. 2022, 13.07
Přesně tak, souhlasím s tebou. Taky mám názor, že ty jejich produkty jsou kvalitní.
Barboralen, 21. 9. 2022, 15.38
Normálně mají produkty za běžnou cenu, která odpovídá kvalitě výrobku. Prostě marketingová akce na vyzkoušení. Běžná praxe některých firem.. proč toho nevyužít, že jo.. Já jsem na mateřské, někdy úplně těch financí není tolik co bych si představovala, tak je to fajn, že můžu něco vyzkoušet za zvýhodněnou cenu..
Už jsem ti reagovala i v te tve jiné diskuzi, ale kdyby si na to náhodou nenarazila:-) Tady je to hezky popsané, zajimavý článek. https://www.pediatriepropraxi.cz/pdfs/ped/2010/05/14.pdf
Barboralen, 18. 7. 2022, 16.55
Jo, tak to ráda slyším, zrovna uvažuju co si pořídit na bolavé klouby z fitka (sportem k trvalé invaliditě haha:-D) Možná do toho půjdu, vypadá to dobře a koukala jsem, že i na Heurece má dobré recenze.
Svatlankanovak, 21. 4. 2022, 16.46
Já si myslím, že konkrétně kvalita jejich výrobků je fajn. Tahle značka posílá vzorky zdarma. Normálně když to není vzorek zdarma tak i cena odpovídá kvalitě, takže bych se toho vůbec neobávala.
Svatlankanovak, 29. 4. 2022, 9.46
Jo no, jak říkáš. Vůbec bych se toho nebála. Kvalita je u téhle značky zrovna dobrá i když jsou to ty vzorky. Dávají je zadarmo, protože to je "investice do marketingu". Lidi si vyzkouší a když jsou spokojeni tak si už objednají normálně. I proto ta kvalita vzorků musí být stejná jako u "placeného produktu".
Já tak ruzne. Hlavně vitaminy D a C na imunitu, a pak sezónně a podle toho co mě zrovna trapi. Dětem dávám multak pro děti a do manžela nedostanu nic hahaha. To je prima tip na darek, taky bych mohla našim objednat. Nikdy nevím co jim koupit, nikdy nic nechtějí a tohle je aspoň prakticke.
Jo, tak D a céčko je klasika. taky je baštíme, teda hlavně na podzim na imunitu. To ti úplně rozumím Elen. U nás stejný problém:-D Manžel tedy jí vitamíny dobrovnolně, ale s děti se na klasické tabletky moc netváří, ale například takové dětské ochucené vitamíny jim jedou. Myslím, že taky jsme měli nějaké od Naturamed.
Elen_Elen myslím,že to byl FlexiMed na klouby. Výsledky super. Produktů je na trhu hodně, třeba se podívat a vybrat co komu vyhovuje. Myslím, že konkrétně ty doplňky na klouby jsou pro lidi co sportují (sportovali) super. Když mám občas aktivní období a chodím běhat, tak je taky beru.
No tak to jsem ráda, že nejsem sama kdo bojuje s manželem a vitamínama. Taky mě to stojí přemlouvání vždycky, než si něco zobne. Teď ho ale začala bolet kolena, tak najednou jí přípravek na klouby bez řečí a prý mu i pomáhá. Tak asi má motivaci, když vidí, že se to lepší. Máme taky od teto značky. Naopak děti polykají vitamíny jako nic. Jak píše Elwirka, asi je to tím, že jsou většinou chuťově dobré.
No už to tak asi bude:-D Ale tak jak píše Magdi, když už ten zdravotní problém je a je třeba řešit, tak nakonec ještě rádi zobou vitamínky. Magdi a co bere na ty kolena, když to pomáhá, to by mě zajímalo. Já mám taky problém s koleny. Aktivně jsem v mládí sportovala a začíná se to dost projevovat.. Pár věcí jsem zkusila, ale změna jen malá.
Svatlankanovak, 25. 4. 2022, 12.46
A byla si s těma Omega spokojená Peti? Já mám teď od jiné značky, ale je dost drahá, tak zvažuji změnu. Tyhle vypadají zajímavě. I ten poměr cena/kvalita mi příjde v pohodě.
Barboralen, 11. 7. 2022, 12.53
Já od NaturaMed beru D3 a maximální spokojenost. Kvalita fajn, zásilka dorazila včas a v pořádku, jak bylo slíbeno.