Pampelišková káva
Vložil(a):Katka,2. 8. 2017 9.58
Znáte pampeliškovou kávu, ochutnaly jste? Uvažuji, že koupím manželovi k narozeninám, ale vůbec netuším, jestli to bude dobré. Posiluje činnost jater, ledvin, žlučníku, močového měchýře. Má protirakovinné účinky, velice dobře detoxikuje organismus. Dodává energii a zlepšuje imunitu. Nepřekyseluje organismus, reguluje vysoký krevní tlak a také cholesterol. Pomáhá při cukrovce reguluje hladinu krevního cukru. Pampeliškový kořen je vhodný při zavodněném organismu. Vhodný doplněk při hubnutí.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
lucie25987, 27. 3. 2021, 21.15
Já na takové speciality nejsem, ale věřím tomu, že tato káva nebude špatná a určitě bude i zdravá . Mně chutná klasická bezkofeinová káva. Objednávám si ji z https://www.fairtradecentrum.cz/kava-bez-kofeinu/ a občas si dám i klasickou kofeinovou kávu, hlavně teda někde na návštěvě. Málo kdo má totiž bezkofeinovou kávu doma .
Opravdu vám chutná? Já právě kávu bez kofeinu párkrát zkoušela a moc nadšená jsem z toho nebyla. Ale tisíc lidí, tisíc chutí. Já teda piji hlavně klasickou kávu. Tu si připravuji v kávovaru. Nedávno tu na mě při brouzdání na internetu vyskočily takové ty profi kávovary, viz https://www.atfornax.cz/k:1138/kavovary/ tak jsem neodolala a jeden si nakonec domů pořídila.
Katka, 8. 12. 2017, 11.10
Tak zelená nás taky neoslovila.
Žofinka, 10. 8. 2017, 16.41
to jsem zvědavá na vaše zkušenosti (nebo teda manžela)
Katka, 10. 8. 2017, 17.04
Taky ochutnám
Mygara, 10. 8. 2017, 10.22
tak pak napište, jaká je, ale do kávoviny se praží čekankový kořen, ten je hořký, a přitom výsledek je dobrý
Fuga, 7. 8. 2017, 9.00
vím, že existuje, ale není hořká?
Katka, 7. 8. 2017, 9.32
Nevím, uvidím. Už jsem slyšela dva názory, že je moc dobrá.
baru86, 4. 8. 2017, 15.28
Neslyšela jsem o pampeliškové kávě, ale o zdraví prospěšných účincích pampelišky ano. Jen by mě zajímalo, jestli jsou to kávová zrnka a pampeliška nebo jak je z toho ta káva vůbec vyrobená
Katka, 4. 8. 2017, 15.47
Je to upražený kořen, který je na kousky a zalévá se horkou vodou.
baru86, 4. 8. 2017, 15.53
Ahá, takže podobnost s kávou je v tom pražení..no zajímavé. Hořké to bude asi taky podobně jako káva =)
Katka, 4. 8. 2017, 10.19
Dám vědět v září.