Pigmentové skvrny
Vložil(a): Cherrynka,12. 5. 2018 10.29
Ahoj, dělají se vám taky pigmentové skvrny v obličeji? Mě nejvíc na sluníčku samozřejmě, ale i když používám SPF 50, tak je mám stejně :/ nejhorší je to na horním rtu a na čele. Nad rtem je to děs, takový hnědý pruh jako knír :D no štve mě to, nemáte někdo nějaký typ?? Přes spf používám i BB krém, takže bych měla být víc jak 100% chráněná, jenže nic nefunguje :( Ted jak mi úplně ztmavly, musím si pořídit i nějaký světlý korektor, protože to vypadá fakt děsně. Jako špína či co :( jenže potit se pod korektorem se mi nechce :/
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
StaniskaKon, 23. 10. 2019, 22.01
V Praze vim o miste kde ho delaji, jmenuje se to tam Amaryllis centrum, delaji tam toho ale mnohem vice!
StaniskaKon, 25. 10. 2019, 15.21
Jaka je cena to presne netusim, byla na tom znama a o cene jsme se moc nebavily spise tak jako o vysledku! Ale vse zalezi na pleti jakou mas, urcite bych si tam treba zavolala nebo se zasla zeptat jake jsou pro tebe moznosti amarylliscentrum.cz/zakroky-a-technologie/problematicke-oblasti-vase-potize/tvar-krk-dekolt/akne-necista-plet, nabizi toho docela dost a plet.
Teta chodí sem http://www.amarylliscentrum.cz/ a je moc spokojená. Poradí ti tam určitě.