Predvanocni nebo povanocni dieta
Vložil(a): Sooňaa,2. 12. 2016 0.48
Jak jste na tom,musite po svatcich shodit nejake to kilo? Nebo se drzite zkratka pred Vanoci a pak si je uzivate?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 12. 4. 2017, 12.53
já jím jak chci, většinou přiberu, ale brzy to s dětmi vyběhám
Aliisha, 6. 12. 2016, 22.42
Celý rok se hlídám a o Vánocích se láduji vším, co mi chutná.
Zuzka Čtvrtečková, 4. 12. 2016, 23.08
Byla jsem u výživového poradce a mám strašně moc vody v těle, tak mi doporučili změnu stravy, sestavili jídelníček a pokud půjde dolů i nějaký ten tuk, tak budu spokojená Optimální by pro mě bylo 5 kg, což by prý mělo jít dobře a rychle. Po týdnu mám zatím půl kila vody dole.
Po prvním mi hodně pomohla zumba. Teď to půjde asi o něco hůř, tak po Vánocích zkusím omezit cukry a necpat se sladkým. Taky čekám, kdy odstavím, ale malej zatím mlíko chce víc než kaši,..... Umělého mléka nebo čaje se nikdy pořádně ještě nenapil, ale už mu je rok, tak dostal hrníček a trénujeme alespoň ten čaj. Sní sice všechno, ale vždycky se dorazí mlíkem ode mne.
Lusesita25, 3. 12. 2016, 20.20
Nejak to neresim a ani se nehlidam. Jak to prislo, tak to vetsinou zatim i odeslo
BonnieParker, 2. 12. 2016, 14.56
Já teda po porodu zhubla tak, že nemusím držet žádnou dietu...no nebo ona se spíš drží sama - hlavně zeleninová jídla se synem, skoro žádné mlsání, protože on by chtěl taky, nosím ho v šátku a chodíme na dlouhé procházky
L.janicka.l, 2. 12. 2016, 10.58
Kazdy rok si rikam po vanocich zhubnu a ono nic, letos to udelam jinak stanovim si ze muzu za den snist jen 5ks cukrovi ?
L.janicka.l, 2. 12. 2016, 21.01
No snad se mi postesti, musim zacit jist pravidelne aby me sladke nelakalo ☺