Spánek
Vložil(a): Soniiiciii, 26. 11. 2022 13.36
Ahoj holky, jaký máte denní program? Já se teda přiznám, že jsem docela vytížená... rodina, práce, chodím cvičit... Je toho docela dost... No a poslední dobou vnímám, že mám docela problém se spánkem - usínání mizerný a délka spánku spíš na nule... No a moje tělo to už pozoruje a nemám tolik energie, jako dřív. Bojovaly jste s takovými problémy? Co se vám na ně osvědčilo?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Za sebe bych ubrala nějakou aktivitu kterou vyloženě nepotřebujete- není nutná. Hrozně důležitý je psychický odpočinek prostě umět vypnout hlavu a dělat si přes den minimálně hodinku-dvě pro sebe. Vždycky to jde nějak udělat...Kdyby ani potom nepřišla úleva, tak doporučím něco přírodního, určitě bych se vyhnula práškům na spaní. Osobně mám zkušenost s CBD kapkami, ty mi pomohli se "vypnout", uvolnit a vyspat.
simona.novak23, 25. 5. 2023, 14.14
O CBD jsem toho hodně četla, je pravda že každá druhá influ má na to reklamu, ale věřte tomu. Jak dlouho jste je brala? A berete je pořád, jde mi o to aby se na tom nevytvořila závislost a bez nich bych prostě třeba neusnula.
Katka, 26. 11. 2022, 16.36
A spánkovou hygienu dodržujete? Žádné modré světlo, pravidelnost v čase usínání i vstávání, odpoledne už žádná káva, pozdní jídlo, pozdní cvičení, duševní námaha atd. Je toho hodně, co se dá zlepšit. Taky záleží na věku, může to být premenopauza...