Stres a špatný spánek
Vložil(a): Endulina22, 8. 5. 2023 22.03
Dobrý večer, poradíte co užívat na špatný spánek a stresové situace? Mám toho teď v práci hodně a nejsem schopná v klidu spát a jsem pořád hrozně nervózní.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
esterka228, 5. 3. 2024, 22.03
Zkuste dechové cvičení, je něco co vás dokáže uklidnit byť na chvíli? Taky doporučuju kapsle od Pangaminu Happy Speed, mám úzkostné stavy, jsem často ve stresu, nervozní. Uvolňují.
BartovaMajka, 21. 1. 2024, 17.22
zdravím ve spolek, co jsem změnila práci tak jsem hodně pod tlakem a špatně spím, zkusila jsem nějaké bylinné čaje na zklidnění a lepší spaní,ale moc efektivně to nevidim, máte tip spíš na nějaké tablekty? ale nemyslim přímo prášky na spaní
hrosikkosik, 20. 7. 2023, 12.02
Určitě bych šel přírodní cestou, dnes je naštěstí už mnoho způsobů, jak vyzrát na dobrý a kvalitní spánek, alespoň z mé zkušenosti...
Královka85, 17. 5. 2023, 11.10
Já jsem měla stejný problém, nedokázala jsem vůbec vypnout hlavu, spousta stresu, minimum spánku. Zkoušela jsem čaje, meditace, ale nic mi nepomáhalo. Tak jsem pak zkusila na doporučení známého CBD v kapslích a ..to byla fakt úleva.
Královka85, 30. 5. 2023, 9.16
Ano mají i klasické olejíčky, ale mě nevyhovují, jsem zvyklá více na tabletky. Berete 1-3 denně, samozřejmě podle toho jak Vám účinkují. Pokud jste to nikdy nezkoušela, do plného bych nešla. Cítila jsem po nich hroznou úlevu a takovou "lehčí hlavu".
Eliška Kozlova, 15. 5. 2023, 22.23
Dlouhé procházky v přírodě, zelená barva uklidňuje, dostatek kyslíku regeneruje, pohyb unavuje ...