Střevní chripka
Vložil(a): Jamu,15. 12. 2016 6.50
Maminky tak nam doma probehla strevni chripka.Nejdrive ji mel manzel a pak jsem to chytla ja,akorat v daleko vetsi mire.Hrozne jsem se bala o trimesicniho syna,aby ho to taky nepostihlo.Mate zkusenosti,ze miminko kojeni ochranilo?U nas to tak vypadasnad jeste dneska nic neprijde! A jeste v noci,kdy mi bylo nejhur,se ani nezvbudil na kojeni.Normalne se budi 2x za noc.Nakojit bych ho nezvladla,jakoby to tusil.Stalo se Vam neco podobneho?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 9. 4. 2017, 10.01
já jsem jedno měla, že to šlo horem i dolem a chytli to všichni kromě kojené dcery
Fuga, 16. 12. 2016, 17.09
já neměla střevní chřipku, ale klasiku a malý to tenkrát přežil bez úhony, takže kojení asi zabralo. Teď u ž s kojením končíme a já mám opět chřipajznu, tak uvidíme, jak to dopadne
Aliisha, 15. 12. 2016, 16.31
Střevní chřipky řádí snad úplně všude. Kojené miminko by mělo být chráněné.
Aliisha, 15. 12. 2016, 22.38
Tak snad to bude dobré. Chápu, že máte strach. Já bych se taky bála.
Lusesita25, 15. 12. 2016, 14.57
Jo zazily cca mesic zpet a skoncili jsme s tim v nemocnici. Nejdriv syn, pak ja a nakonec zbytek rodiny
BonnieParker, 15. 12. 2016, 14.08
Já mám střevní chřipku teď, dokonce jsem na půlku noci skončila v nemocnici na kapackach. Syn (1 rok) je kojeny a zatím mu vůbec nic není. Tu noc, co jsem byla v nemocnici se vzbudil až po půlnoci, normálně se budí ještě v deset. A usnul u muže i když za normálních okolností u nikoho jiného než u mě neusne. Asi věděl, že je mi špatně.
jitka46, 15. 12. 2016, 13.15
teď je to snad úplně všude