Užívání probiotik
Vložil(a): Masinka_L, 5. 12. 2023 21.53
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s užíváním probiotik? Pomohly Vám se zažíváním?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
HvezdinkaMartinka, 7. 2. 2024, 19.56
Ahojky, já probiotika užívala hlavně při a po braní ATB. Tehdy jsem měla střevní flóru dost špatnou. Probiotika mi hodně pomohla a co vím, tak u některých antibiotik jsou třeba přímo nezbytná. Mně moje praktička doporučila Bactoral. Jsou teda proti jiným probiotikům dražší, ale jsou to tablety dispergovatelné přímo v ústech, takže působí pozitivně už i tam. Já je objednávala na Notinu, ale určitě je budou mít normálně i v lékarně.
Ano, ale je potřeba vybírat dobrá probiotika. Já jsem velmi spokojená s probiotiky od H2 Europe- H2 Probio. Obsahují v sobě molekulární vodík, takže se rychleji a lépe vsetřebávají. Díky tomu se dostanou tam kde je potřeba. Trpěla jsem na časté problémy se zažíváním, pocit nafouklého břicha a plnosti, pálení žáhy. Vše zmizelo.
Srncovamila, 11. 12. 2023, 18.30
Také teď hledám nějaké dobrá. Brala jsem klasické z lékárny nějaké v tobolkách, ale nikdy mi nepřišlo že by to mělo účinky. Tady tyto jsou také tobolkové nebo tekuté? Jak často užíváte?